SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Grand RP için giriyorum 1 buçuk saat bekliyor açılmıyor "loading rage multıplayer" ekranında. GTA'yı verify yaptım sorun yok, rage MP'yi baştan yükledim ama yine aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2023
Grand RP için giriyorum 1 buçuk saat bekliyor açılmıyor "loading rage multıplayer" ekranında. GTA'yı verify yaptım sorun yok, rage MP'yi baştan yükledim ama yine aynı.
C CeMaRTiN Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #2 Bunu denediniz mi Artı 0 Eksi
KS KS SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 CeMaRTiN dedi: Bunu denediniz mi Genişletmek için tıkla... Server files dosyasına baktım fakat ilk kez kurduğum açamadığım için boş. Artı 0 Eksi
CeMaRTiN dedi: Bunu denediniz mi Genişletmek için tıkla... Server files dosyasına baktım fakat ilk kez kurduğum açamadığım için boş.