E exponlint Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 7 18 Ağustos 2016 #1 Merhaba ben yakın zamanda yeni bir ayakkabı almayı dusunuyorum aradığım özellikler daha çok rahat olmasi. Şu an Vans marka bir ayakkabı almayı düsünüyorum sizin giydiniz tercih ettiğiniz bi marka model var mı?
Merhaba ben yakın zamanda yeni bir ayakkabı almayı dusunuyorum aradığım özellikler daha çok rahat olmasi. Şu an Vans marka bir ayakkabı almayı düsünüyorum sizin giydiniz tercih ettiğiniz bi marka model var mı?
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 18 Ağustos 2016 #2 Ben de böyle bir ayakkabı ararken Airmax önerdiler. Aldım, memnunum. Rahat ve bayağı hafif.
Mehmet Akif Ersoy Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 742 Yer Eskişehir Odunpazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2016 #3 New balance iyi idi. Ama tekrar alayım diyince tekrar o kadar para vermek yemedi. Hem outlet yoktu.
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 23 Ağustos 2016 #4 Adidas Duramo Elite ve Duramo 7 ATR öneririm. Duramo 7'de Ortholite olduğu için seçimim olurdu. İkisini de bu yıl giydim. İyiydi.
Adidas Duramo Elite ve Duramo 7 ATR öneririm. Duramo 7'de Ortholite olduğu için seçimim olurdu. İkisini de bu yıl giydim. İyiydi.
kararanay Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ağustos 2016 #5 Le Coq Sportif aldığım tüm ayakkabılar oldukça rahattı. Bu markaya bakabilirsin.