Future Gray Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Future Grey Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle hazırlanmıştır...
www.hawkchair.com
Şu an 4-5 aydır bu koltuğu kullanıyorum. Tırsarak aldım ama fiyatına göre piyasada hem kaliteli hem konforlu koltuk çok az.
Ben aldığımda fiyat 4.5k civarı idi o zaman da dediğim gibi fiyatına göre tereddütle yaklaşıp almıştım. Eğer oturmaya fazla zaman harciyorsaniz (ben günde evde isem 10 12 saat oturuyorum) bu fiyatlar gayet normal bu koltuklar için.
Evet halen daha kullanıyorum sadece biraz kirli durumda geçenlerde sirt dayama mekanizması kırılmisti garantisini devam ettiği için firmaya yolladım sağ olsunlar ücretsiz bir şekilde yapıp gönderdiler yoğunluktan dolayı 1.5 hafta filan bekledim ama sorunsuz geri aldım koltuğu ama zio markasını hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
Ben aldığımda fiyat 4.5k civarı idi o zaman da dediğim gibi fiyatına göre tereddütle yaklaşıp almıştım. Eğer oturmaya fazla zaman harciyorsaniz (ben günde evde isem 10 12 saat oturuyorum) bu fiyatlar gayet normal bu koltuklar için.
Evet halen daha kullanıyorum sadece biraz kirli durumda geçenlerde sirt dayama mekanizması kırılmisti garantisini devam ettiği için firmaya yolladım sağ olsunlar ücretsiz bir şekilde yapıp gönderdiler yoğunluktan dolayı 1.5 hafta filan bekledim ama sorunsuz geri aldım koltuğu ama zio markasını hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
Ben çoğu zaman yaylanmayı en arkada kilitleyip sirti da biraz indirerek kullanıyorum. Yani koltuğun pozisyonunu her türlü ayarlayabilirsin oturmana göre, kolları da aynı şekilde. Rahatlık biraz daha göreceli kavram ben pamuk gibi sevmem ama taş gibi de sert olmasın da isterim tam bunların arasında bir rahatlık ne çok sert ne de çok yumuşak. Bu arada 183 cm 89 kilo ile 185 cm 100 kilo kardeşim ile birlikte kullanıyoruz ikimiz de gayet memnunuz.