Rahat oyuncu koltuğu önerisi

loverdream

Hectopat
Bel fıtığım var çoğu zaman bacaklarim uyuşuyor oyun oynarken ve ders çalışırken rahat ve uygun fiyatli bir şey istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Kumaş tercihimdi zaten deri terletiyor diye tercihim muhtemelen bu yönde olacak yumuşaklik açısından nasıl?
Hocam öyle aha şaham yumuşak değil ama deri gibi sert değil yani. Konfor olarak harika.Terletme bende hiç yapmadı.Genel olarak oturma kısmı da rahat.Benim 3. Yıl olduğu için ilk zamanlarda ki gibi değil tabii.Fakat yine de hâla çok rahat.

Hocam öyle aha şaham yumuşak değil ama deri gibi sert değil yani. Konfor olarak harika.Terletme bende hiç yapmadı.Genel olarak oturma kısmı da rahat.Benim 3. Yıl olduğu için ilk zamanlarda ki gibi değil tabii.Fakat yine de hâla çok rahat.
Hocam merhaba, bende şu sıralar hawk bakıyordum ama çok fazla kötüleyen görüyorum çoğu kişi 1 veya 2 yılı geçmeden kırıldığını vesaire söylüyor. 3 gündür koltuk alıcam ve her koltuğun yorumlarını okuyorum. Aklım almıyor bu ürünler mi dandik yoksa millet koltukta ayı gibi tepinipiyor mu? 1500 liralık yükseklik dışı hiçbir ayarı olmayan koltuğumu 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Artık ömrü dolduğundan sallanmaya başladı ve değiştirmek istiyorum ama karar veremedim bir türlü. Tecrübenizi anlatır mısınız? İşin kötüsü nasıl kırdın diye sorduğumda herkes normal oturdum diyor fakat bilemiyorsunki o adamın normal oturuşu tepinmek mi değil mi diye :D

Hocam merhaba, bende şu sıralar Hawk bakıyordum ama çok fazla kötüleyen görüyorum çoğu kişi 1 veya 2 yılı geçmeden kırıldığını vesaire söylüyor. 3 gündür koltuk alacağım ve her koltuğun yorumlarını okuyorum. Aklım almıyor bu ürünler mi dandik yoksa millet koltukta ayı gibi tepinipiyor mu? 1500 liralık yükseklik dışı hiçbir ayarı olmayan koltuğumu 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Artık ömrü dolduğundan sallanmaya başladı ve değiştirmek istiyorum ama karar veremedim bir türlü. Tecrübenizi anlatır mısınız? İşin kötüsü nasıl kırdın diye sorduğumda herkes normal oturdum diyor fakat bilemiyorsunki o adamın normal oturuşu tepinmek mi değil mi diye :D

Hocam hiçbir firma insanları %100 memnun edemez ki bence :) ben Hawk kullanan birisi olarak gayet memnunum, siz alırsınız memnun kalmazsınız yani buna ben bir şey diyemem. Renkler ve zevkler. Fakat deneyimlerime göre koltuğa oturan bayağı iyi yahu falan diyor. Genel olarak hâla memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı