Rahat uygun basic tshirt önerisi

mimario

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar. Yaz gelmeden tshirt alayım diyorum. Fiyatlar yaza inanılmaz yükselecek yine muhtemelen. Rahat, kaliteli ve fiyatı uygun tavsiye edebileceğiniz site vs. var mı? Aklımda kaft var ama fiyatları çok yüksek. Basic olarak 8 adet kadar alıp kendim baskı yaptırmayı düşünüyorum.

Uzun yıllar giyilebilecek giyim ürünleri piyasada hala var mı bilmiyorum. Nereden alırsan al 1 sene içerisinde ağzı burnu kayıyor. LC Waikiki, koton, mavi, altınyıldız ve Kiğılı denedim hepsi aynı. Sadece Kiğılı da pamuk oranı daha yüksek.

Uzun yıllar giyilebilecek giyim ürünleri piyasada hala var mı bilmiyorum. Nereden alırsan al 1 sene içerisinde ağzı burnu kayıyor. LC Waikiki, koton, mavi, altınyıldız ve Kiğılı denedim hepsi aynı. Sadece Kiğılı da pamuk oranı daha yüksek.
Evet var aslında ama bulmak mesele tabi. Ben şu saydığın firmalarda dediğin gibi hepsini denedim sonuç alamadım. Bu sana önerdiğim shout markası %100 pamuk ve bağımlılık yapıyor başka yerden giyemiyorum. Bir ara dene 👍

Merhaba. Yaz gelmeden tshirt alayım diyorum. Fiyatlar yaza inanılmaz yükselecek yine muhtemelen. Rahat, kaliteli ve fiyatı uygun tavsiye edebileceğiniz site vs. var mı? Aklımda kaft var ama fiyatları çok yüksek. Basic olarak 8 adet kadar alıp kendim baskı yaptırmayı düşünüyorum.

Zara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı