Rahatsız eden bir hastalığınızı anlatın

İnternetten biraz araştırdığımda aktivite sırasında göğüsün ortasında oluşan ağrının damar sertliğinden veya tıkanıklığından oluşabileceğini okudum bu yüzden doktora kolumda bacağımda damarlar kan geçmiyormuş gibi hareket ediyor bazen dedim (yalan degil gercekten hareket ediyor arada) ve beni bu kan testine yolladı sonra. Tahlile baktıktan sonrada ilaçlı tomografi istedi. Küçükken tost yaptığımda ekmeğin içini dişini margarine bular öyle tost yerdim her gün, ayrıca yıllardır yaşadığım çok fazla sinir stres oldu sigara kullanımıda var yıllardır. Bu yaşta tıkanırmı bilmiyorum ama şansımı denemek istedim babamdada kalp hastalığı vardı 3-4 kere anjiyo oldu, ayrıca onda koahta vardı ondanda şüphe ediyorum fakat akciğer grafiğinde bir şey çıkmadı hiç. Akciğer kanseri olabileceğimi dahi düşündüm ama dediğim gibi filme temiz diyorlar. Fakat yorulunca nefes darlığı yaşıyorum.

Çok zararlı olan ve ateroskleroz oluşumunda büyük rol oynayan margarini ne kadar süre kullandın bilmiyorum ancak uzak durman gerek. Mevcut aile öykünden yola çıkarak sigara kullanımın sana sıradan bir insana vereceği zarardan çok daha fazlasını verebilir. İş işten geçmeden bırakmak çok güzel olur.

Hastalık değil ama bir tür alışkanlık gibi bir şey benim ki. Saygı Şaka yapmıyorum. Eğer birisi bana en ufak saygısızlık yapıyorsa, gözümde ölü demektir. Hiç bir şekilde onunla konuşmam, kim olursa olsun. Dediklerini yapmam. Hatta imkanım olsa gider döverim. Aşırı derece saplantılıyım bu duruma

Teşekkür ederim bırakmaya çalışıyorum hocam. Fakat aileyi ben gecindirdigim icin ve bu hastalık sebebiyle çalışamadığım icin ve buna ek olarak geçim borç sıkıntıları baş gösterdiği için sinir stresten sigarayı bırakmak çok kolay olmuyor maalesef.

Tinnitus hastasıyım kulak çınlama hastalığım var her yerde ses duyuyorum susmayan bir kulak işin kötü tarafı tedaviside yok.

Killa Hakan’ın viral olmuş bi saygi videosu vardı o geldi aklıma Aynı olay bendede var bu arada

Sol kulağımda ileri düzeyde işitme kaybı. (ölü kulak durumuna gelmiş.)
Splenektomi (Dalak Ameliyatı). Bunlar var bende hocam. @Dohc Vtec

Benim hastalık Organik olmayan psikotik bozukluk diğer adıyla Psikoz. Kafamdan konuşma sesleri geliyor bir şeye odaklanamıyorum bir iş yapasım gelmiyor. Bana sürekli Cahil diyorlar oysaki ben Cahil değilim. Gün içinde sinirli agresif oluyorum. İğneye geçmiştim faydasını görmedim tekrar ilaça döndüm. Benimki Kronik hastalıkmış yani ömür boyu böyle geçirecekmişim. Hayatım zehir oldu yaşama isteğim kaçtı. Halamlar büyü getirmiş eve ondan sonra ben hasta oldum.

Tomografi icin 2 ay sonraya sıra verildi damarımdan ilac verilip damar tıkanıklığı var mi diye bakılacak.
Ben EEG testi yaptıracaktım 6 ay sonrasına randevu verdi, 6 ay sonra askerde olacağım için almamıştım. Konuya gelecek olursak beni rahatsız eden hastalık saman nezlesi. 4 Yıldır her gün ilaç içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…