Rahatsız eden bir hastalığınızı anlatın

Tinnitus hastasıyım kulak çınlama hastalığım var her yerde ses duyuyorum susmayan bir kulak işin kötü tarafı tedaviside yok.
Bu çınlama sesini deneyimlemiştim birkaç kez başıma gelmişti. Hatta yüksek sesteydi ve kulagımı ağrıtmıştı. Kulagimi delmeye çalışıyordu sanki. Çok sıkıntılı bir durum geçmiş olsun hocam.

Sol kulağımda ileri düzeyde işitme kaybı. (ölü kulak durumuna gelmiş.)
Splenektomi (Dalak Ameliyatı). Bunlar var bende hocam. @Dohc Vtec
Kaynağı belli mi hocam ve ne kadar sürede bu duruma geldi ? Benim 2 külahında normalden az duyuyor mesela 5-6 kişi otururken biri biraz kısık sesle birsey diyince herkes anlıyor ama ben anlamıyorum ama sağ kulayım sol kulağımdada az duyuyor öyle de bir sıkıntı var.

Doğumsal deniyor hocam.

Çok geçmiş olsun hocam doğuştan makineye bağlı nefes alan bebekler dahi var bunada şükretmemiz lazım elimiz ayağımız tutuyor hala şükür.

Ben EEG testi yaptıracaktım 6 ay sonrasına randevu verdi, 6 ay sonra askerde olacağım için almamıştım. Konuya gelecek olursak beni rahatsız eden hastalık saman nezlesi. 4 Yıldır her gün ilaç içiyorum.

OKB ve yüksek tansiyon. İkisi de hayatı çok zorlaştırıyor.

DEHB'ye sahibim. Bir şeylere odaklanmak gerçekten zor oluyor. Öğretmenler odasında malum yeri kurtlu diye adınız çıkıyor. Gerçi ilaçlardan sonra iyi toparladım.

Tinnitus hastasıyım kulak çınlama hastalığım var her yerde ses duyuyorum susmayan bir kulak işin kötü tarafı tedaviside yok.

Geçmiş olsun hocalarım.

Son düzenleme:
Ben EEG testi yaptıracaktım 6 ay sonrasına randevu verdi, 6 ay sonra askerde olacağım için almamıştım. Konuya gelecek olursak beni rahatsız eden hastalık saman nezlesi. 4 Yıldır her gün ilaç içiyorum.
Geçmiş olsun hocam banada göğüs agrilarim için doktor ölene kadar agri kesici içeceksin dedi istemedim

Geçmiş olsun hocam banada göğüs agrilarim için doktor ölene kadar agri kesici içeceksin dedi istemedim
Teşekkürler size de geçmiş olsun hocam. Bazı doktorlar basite kaçıyor muayene etmeden direk ilaç yazıyor. Bu da sağlık sisteminin rezilliğinin bir tablosu.

Astım dışında kötü bir rahatsızlığım yok çok şükür. Arada bir zorlasa da yaşayıp gidiyoruz. Allah şifa versin bu arada.
Teşekkür ederim. Sizde krizi tetikleyen nedir ? Ben en ufak bir parfum kolonya deterjan kokusu aldığımda nefesim daralmaya başlıyor bendede astım olabilir mi acaba. Bu arada çoğu kişinin yaşadığı duruma benzer sıkıntılar yaşamışım yürüyen ölüymüşüm resmen. Neyseki daha mide rahatsızlığından bahseden olmadı bende reflüde var midem ağzıma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…