SerhatBaki Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 İyi akşamlar. Bende 2TB HDD 500GB M.2 SSD var anakartım Gigabyte B450MS2H. RAID nedir? orada burada duyuyorum da nasıl yapacağım, yapmam gerekiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
İyi akşamlar. Bende 2TB HDD 500GB M.2 SSD var anakartım Gigabyte B450MS2H. RAID nedir? orada burada duyuyorum da nasıl yapacağım, yapmam gerekiyor mu?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.605 Çözümler 83 29 Aralık 2020 #2 RAID Nedir, Nasıl Yapılır? Tek sürücüye oranla daha fazla hız yada güvenlik getirisi sunan RAID uygulamalarının nasıl yapıldığını anlatan detaylı bir rehber hazırladık. Mekanik www.technopat.net
RAID Nedir, Nasıl Yapılır? Tek sürücüye oranla daha fazla hız yada güvenlik getirisi sunan RAID uygulamalarının nasıl yapıldığını anlatan detaylı bir rehber hazırladık. Mekanik www.technopat.net
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 479 29 Aralık 2020 #3 SerhatBaki dedi: İyi akşamlar. Bende 2TB HDD 500GB M.2 SSD var anakartım Gigabyte B450MS2H. RAID nedir? Orada burada duyuyorum da nasıl yapacağım, yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Redundant array of ınexpensive disks veya redundant array of ındependent disks kısaca RAID, diskler arasında veri kopyalama veya paylaşımı için birden fazla sabit diski kullanarak yapılan veri depolama tasarısıdır.
SerhatBaki dedi: İyi akşamlar. Bende 2TB HDD 500GB M.2 SSD var anakartım Gigabyte B450MS2H. RAID nedir? Orada burada duyuyorum da nasıl yapacağım, yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Redundant array of ınexpensive disks veya redundant array of ındependent disks kısaca RAID, diskler arasında veri kopyalama veya paylaşımı için birden fazla sabit diski kullanarak yapılan veri depolama tasarısıdır.