E1903 Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2015 #1 Kullanıcı adımı ve şifremi yazdıktan sonra ordaki buton dönüyor durmadan açılmıyor. Ne yapmalıyım sorun nedir? Anlayamadım belki içinizde bilen vardır diye konuyu açtım. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2015
Kullanıcı adımı ve şifremi yazdıktan sonra ordaki buton dönüyor durmadan açılmıyor. Ne yapmalıyım sorun nedir? Anlayamadım belki içinizde bilen vardır diye konuyu açtım. Teşekkür ederim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Eylül 2015 #2 Güvenlik yazılımını kapamayı dene. Güvenlik duvarını kapat olmadı.
E1903 Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Güvenlik yazılımını kapamayı dene. Güvenlik duvarını kapat olmadı. Genişletmek için tıkla... Söylediğin iki seçeneğide denedim ama olmadı başka ne yapmalıyım ?
Recep Baltaş dedi: Güvenlik yazılımını kapamayı dene. Güvenlik duvarını kapat olmadı. Genişletmek için tıkla... Söylediğin iki seçeneğide denedim ama olmadı başka ne yapmalıyım ?