Hocam sistemler çok güzel fakat İncehesap sisteminde oyun açısından işlemci daha iyi ayrıca anakart biraz fazla güçlü o kadar anakarta gerek yok. GameGaraj'da ise ekran kartı daha iyi fakat anakartın bir tık güçsüz kalmış o RAM için.
Hocam sistemler çok güzel fakat İncehesap sisteminde oyun açısından işlemci daha iyi ayrıca anakart biraz fazla güçlü o kadar anakarta gerek yok. GameGaraj'da ise ekran kartı daha iyi fakat anakartın bir tık güçsüz kalmış o RAM için.
Sonradan fark ettim 6000 destekliyormuş, (2x16GB) 6000Mhz seçeceğim o yüzden. 2. sistemin anakartı bayağı kötü fakat oyun performansına etki edeceğini düşünmüyorum. Siz ne diyorsunuz?
Anakartı o kadar kötü degil. Bende o anakartı kullanıyorum sadece BIOS'u biraz eski gözüküyor ama onun dışında o fiyatta öyle bir anakart bayağı F/P. Hem gelecek içinde kullanışlı yine dedigim gibi o fiyatta 2 SSD slotlu 4 RAM kapasitesi olan anakartlar zor bulunuyor. Fakat onun dışında o kadar güzel bir PC'ye o anakart nasıl gider bilemem. Ben 4070 Super 7600X bilgisayarımda kullanmıştım o anakartı. Bu arada söylemeyi unutmuşum, İncehesap sistemindeki işlemci oyun kısmında daha iyi ama diger konularda GameGaraj'ın işlemcisi tabii ki de daha iyi olur.