Raijintek Cratos 1000W vs FSP Vita GM 850W

Bütçe
6500

ft.mehmet

Hectopat
Daha fazla  
Raijintek cratos 1000W ATX 3.1 PCI-e 5.1
FSP vita GM 850W.

Hangisi daha mantıklı? Tier listesinde Raijintek daha iyi puan almış, ileri dönük diye 1000W almayı düşünüyorum ama FSP 1000W fiyatı fazla geldi. Cratos serisi ile Ampere serisi arasında cok farkı var mıdır?

Cratos daha mantıklı.

Cratos daha mantıklı.

Cratos serisinde kronik sorun var mıdır cw falan? Ekstra olarak ürünü teknobiyotikten alacağım bazı kullanıcılar başlıkta ATX 3.1, PCI-e 5.1 yazmasına rağmen kutu üzerinde ATX 3.0, PCI-e 5.0 şeklinde geldiğini şikayet etmiş.

Cratos serisi yeni revize edildiğinden dolayı eski stokları yollayabiliyorlar ondan dolayı yorumlarda şikayet etmişlerdir. Kronik bir sorunu benim bildiğim kadarıyla yok. Kullanıp da memnun olmayanı görmedim.

Cratos serisi yeni revize edildiğinden dolayı eski stokları yollayabiliyorlar ondan dolayı yorumlarda şikayet etmişlerdir. Kronik bir sorunu benim bildiğim kadarıyla yok. Kullanıp da memnun olmayanı görmedim.

Teknobiyotik destekten şimdi baktım mesaj gelmiş PCI-e 5.1 üründür demiş.

Ürünü tam alacaken stok bitti alamadım MSI MAG A1000ML PSU nasıl? Sarı sitede satıyor elden alabilirim faturalı garantilidir. Üründe Zero fan yok ve kutu içeriğinde PCI-e kablosu az çıkıyormuş bunlar sorun teşkil eder mi? Ne yapim stok mu bekleyeyim veya başka önereceğiniz model var mı?

Ben kullanıyorum cw mevcut bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…