Sürekli 85 değil, yüke biner 100w geçerse 85 lere çıkıyor. Sıvı soğutma var, odamda klima da var. Oyunlarda 70-80 arası geziyor. İntel işlemciler yüksek sıcaklıklara dayanıklı, bu işlemciler için 85 çok yüksek değil. Tabi ki serin çalışması daha iyi.
Bayramdan 1 hafta önce servise gönderdim. Zaten aldıktan bir ay sonra fanı bozulmuş. Tabi bu sorunu bulmam 5 ayımı aldı. Ben önce fanlar bozuldu sandım tek tek denedim yine aynı. Dedim anakart sorunlu galiba diye fan kontrolcü aldım. Ses gelmeye devam etti. Sonra bütün fanları söktüm ve başında bekledim. Anladım ki güç kaynağı fanı. Pc yüke binince ya da oyun açınca, yarım saat sonra güç kaynağı fanının dengesi bozuluyor ve her 2 dakika ile 10 dakika arası fan, bir anda 1 saniyeliğine yüksek hızda dönmeye başlıyor. O kadar ani hızlanıyor ki, fanın bilyelerinin sesini duyuyorsun. Artık oyunu kapatsan da, pc boşta dursa da ses gelmeye devam ediyor. Ben de sevise göndermeden msi mag a1250gl aldım ve bunu servise gönderdim. Msi takınca ses tamamen kesildi. Sorunu bulmak çok zamanımı aldı. Servis sorunu bulamadık dedi. Bende ayrıntılı şekilde anlattım ve para iadesi istedim. Daha bekliyorum. Buraya link bırakıyorum. Kendim sesi video ya aldım. Çok sinsi bir arıza:
@M.Vasi hocam merhabalar. Bir yıl kadar önce aynı psu yu almıştık. CW çok rahatsız ediyor. Cw den dolayı değişim istesem teknobiyotik sorun çıkarır mı acaba ?
@Emekli Hitman Eğer Coil Whine çok yüksek ise değişim yapıyorlar. Eğer aynı ürün ellerinde yok ise para iadesi yapıyorlar. Çünkü bundan önceki High Power güç kaynağımı da ordan almıştım cw yüzünden değişim yaptılar. Ama dikkat et ekran kartından da geliyor olabilir. Ben artık kestiremiyorum hangisinden geliyor. Çünkü Furmarktan hem işlemciyi hem de ekran kartını açıyorum tık ses yok. Ama Msi Kombustor 4 den mavi donut açınca cw çıldırıyor.
@M.Vasi hocam merhabalar. Bir yıl kadar önce aynı psu yu almıştık. CW çok rahatsız ediyor. Cw den dolayı değişim istesem teknobiyotik sorun çıkarır mı acaba ?
Hocam PSU fiyat performans olarak çok iyi bir yerde. A tier PSU ama benim kendi kanatimce güç kaynakları alınabilecek en kaliteli ve üst model alınmalı. İyi bir PSU 10 yıl bile gider. 10 yıla da zaten parasını çıkarır. Ha bendeki r. Kratos PSU da cw var ve biraz rahatsız ediyor. Onun dışında bir sıkıntı göremedim ama size tavsiyem ASUS BitFenix MSI Zalman gibi markaların üst model PSU'larını alıp arkanıza bakmadan 10 yıl rahat etmeniz olur. Ama fiyatı da biraz tuzlu olur tabii.