Raijintek Cratos 850W 80+ Gold alınır mı?

Strow

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Selam dostlar, ikinci el aldığım psunun içime sinmemesi ve bazı kablolarının farklı bir psuya ait olması üzerine iade edip bu güç kaynağını almayı düşünüyorum. İyi midir? Bir sorunu veya sıkıntısı var mıdır? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Raijintek Cratos 850W 80+ Gold

Son düzenleme:
Selam dostlar, ikimci el aldığım psunun içime sinmemesi ve bazı kablolarının farklı bir psuya ait olması üzerine iade edip bu güç kaynağını almayı düşünüyorum. İyi midir? Bir sorunu veya sıkıntısı var mıdır? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Raijintek Cratos 850W 80+ Gold
Alınır. Bildiğimiz kadarıyla kronik bir sıkıntısı yok.

Bütçe çıkarsa bunada bakabilirsin.

Bana göre alınmaz bende bu PSU'yu araştırıyordum Reddit de bayağı sıkıntı yaşayan insanlar olmuş kabloları kalitesizmiş FSP vita 850GM bakabilirsin.
FSP vita GM'de de sıkıntı yaşayanlar çok sayılır. Aralarda illaki çürükler çıkar.

Açıkçası ben Raijintek markasını ilk defa duydum FSP yerine tercih edeceğim bir marka olmazdı.

Markaya pek bakmaya gerek yok ki zaten? Üretici o değil. Testler ve iç bileşenlere bakılınca kaliteli olduğu anlaşılıyor. Ayrıca o fiyatta ENERMAX D. F. X 1200W modeli var. FSP vita GM pek tercih edilesi değil.

Bana göre alınmaz bende bu PSU'yu araştırıyordum Reddit de bayağı sıkıntı yaşayan insanlar olmuş kabloları kalitesizmiş FSP vita 850GM bakabilirsin.
Hocam dün gece Tier List'den kontrol ettiğimde Cratos modeli, Vita modelinden daha kaliteli ve sorunsuz görünüyordu. Vita modeli hem 1400TL daha pahalı hem de not kısmında bir takım sorunlar yazmaktaydı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı