Raijintek Cratos 850W 80+ Gold alınır mı?

Selam dostlar, ikinci el aldığım PSU'nun içime sinmemesi ve bazı kablolarının farklı bir PSU'ya ait olması üzerine iade edip bu güç kaynağını almayı düşünüyorum. İyi midir? Bir sorunu veya sıkıntısı var mıdır? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Raijintek Cratos 850W 80+ Gold

Bende yeni aldım 1 ay oldu mükemmel sessiz canavar.

Hocam almayı düşünüyorum. Bir sorun yaşadınız mı? En son psu'um patladı o yüzden biraz korkuyorum açıkçası.

Hocam almayı düşünüyorum. Bir sorun yaşadınız mı? En son psu'um patladı o yüzden biraz korkuyorum açıkçası.
Güvenle alabilirsiniz hocam, hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Güç kaynağından şimdiye kadar hiç fan sesi de duymadım, ekran kartımı upgrade edemediğim için normal diye düşünüyorum. Onun dışında bana gayet stabil ve performanslıymış gibi bir hissiyat veriyor ki öyle de zaten. Güven anlamında ise, sistemi her açtığımda ve kapattığımda "tık" diye bir ses duyuyorum, internetten araştırdığım ve yukarıda hocamın açıkladığı kadarıyla bu koruma rölesinin sesi. Röle, sistemin ihtiyacı varken elektrik yolunu açıyor, ihtiyaç yokken de korumak için elektriği kesiyor. En son Frisby Foem 400W kullanan birisi olarak içim çok rahat ve bu performans, kalite, sessizlik ve koruma beni son derece memnun ediyor.

Bende yeni aldım 1 ay oldu mükemmel sessiz canavar.
Bildirim gelmişken konuya güncelleme yapayim; son derece memnunum, 8 yıldır eski PSU'm fan sesi yapıyormuş meğer. Bu arada psikolojik mi bilmiyorum ama sistem daha stabil ve biraz daha seri çalışıyor gibi hissediyorum nedense.
Merhaba, bende yeni sistem topladım bu psu'yu satın aldım. Bilgisayar yük altında değilken fan hızı çok hızlı bir şekilde açılıp 1 saniye sonra duruyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? Sadece tarayıcı açıkken youtube ya da kickte bir sey izlerken bunu yapıyor. Yaklaşık 5-10 dakikada bir bunu yaşıyorum.

Merhaba, bende yeni sistem topladım bu psu'yu satın aldım. Bilgisayar yük altında değilken fan hızı çok hızlı bir şekilde açılıp 1 saniye sonra duruyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? Sadece tarayıcı açıkken youtube ya da kickte bir sey izlerken bunu yapıyor. Yaklaşık 5-10 dakikada bir bunu yaşıyorum.
Start-stop fan özelliği olarak geçiyor dediğiniz durum.

Son düzenleme:
Ona benzer bir şey yaşadım ama bunun bir zararı yok, tahminimce anlık ısı ve yük sebebiyle fan açma gereği hissediyor. Benim duyduğum ses daha çok CPU_Fan'dan geliyor gibi ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı