Elektronik Raijintek cratos ATX 3.0 850W 80+ Gold Full modüler PSU 3800TL

Önerdiğiniz ürün sanırım modüler değil. Bana modüler lazım.
Modüler seçenekler ekleyelim, tabi fiyat performansları modüler olmayan kadar iyi değil. Ayrıca atx 3.0 desteği var mı emin değilim. Fakat marka gerçek bir psu üreticisi. İşletmemde, delta markasının 15 yıldır hiç kapanmadan çalışan güç kaynağı mevcut.

Sizce cratosu iade edip bunu almama gerek var mı?

Sizce cratosu iade edip bunu almama gerek var mı?
Size kalmış ama şöyle söyleyim, kratos muhtemelen daha çok son kullanıcı için üretilmiş gibi hissettirecek. Muhtemelen daha güzel boyası, etiketi, ızgarası, dış tasarımı ve kabloları olacak. Delta ise biraz daha endüstiriyel kalacak kratosa kıyasla.

İki ürünün garanti süreleri nedir hocam? Cratos için bazı kişiler 5 yıl diyor fakat Teknobiyotik bana 2 yıl dedi. Delta içinde kutusunda 3 yıl yazıyor.

İki ürünün garanti süreleri nedir hocam? Cratos için bazı kişiler 5 yıl diyor fakat Teknobiyotik bana 2 yıl dedi. Delta içinde kutusunda 3 yıl yazıyor.
Türkiye için konuşursak 2 yıl zorunlu satıcı garantisi var hocam. Gerisini genellikle rma şeklinde yurtdışı fabrikalar hallediyor. Tabi ortalama kargo maliyetinin 40-60 dolar olacağını da varsayın böyle bir durumda. Genellikle bu tip ürünlerde kârlı olmuyor.

BlackShark soğutucumu yurt dışına gönderdiğimde benden ücret almamışlardı aynı zamanda adaptörümüde bozduğu için zararımı karşılamışlardı benzer durum olabilir diye sordum hocam teşekkürler. 3-4 yıldır SHP650 V2 kullanıyorum ilk 1.5 yılı 3 tane 1080 Ti bağlı şekilde geçti şu anda karşılaştırdığımız ürünlerden katlarca kalitesiz diye biliyorum ona rağmen sorun çıkartmadıysa bu ürünlerden hayli hayli memnun kalırım sanırım.

Hocam selamlar cratos aldıysanız içinden kaç adet 6+2 kablo çıktığını söylebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…