Raijintek Cratos vs XPG Kyber vs Corsair RM750e

Maliyet diyeceğim ama fanlar arasında cüzi bir fark vardır maliyet olarak. Pazarlama stratejisi muhtemelen.
Bu cihazlarda kullanılan fanlar PWM kontrollü olsa değiştirip güçlü,güzel bir fan takılır aslında ama hemen hepsi 2 pinli. Voltaj regülasyonu cihaz üzerindeki orijinal fana göre sağladığı için yeni takılan fanın uyumsuz olup sorun çıkarma riski var. Düzgün fanların kullanıldığı modellere baktıkça da fiyat katlanarak artıyor.

Bu arada Cougar GEX X2 nin test sonuçları hoşuma gitti , tekrar teşekkür ederim. Şu an Nepal Bilişim satıyor sadece. Satıcıyı da tanımıyorum ama güvenilirse alırım ben bunu.

Son düzenleme:
Sinerji'den istesem de üretim zamanını belirtmeyi tercih etmediler, sebebini bilmiyorum. Galiba aktif olarak Türkiye'de olanlar eski olanlar.

ATX 3.1 olanlar yeni üretim hocam.
3.0 olduğunu söyleyip, fotoğrafa 3.1 desteği koymuşlar, 3.1 olanlar yani yeri üretim dediklerin A seviye sessizlik sağlarken, Sinerji bunu Standart+ olarak koymuş, oldukça karıştırmışlar kısacası,.

Zaten ay önümüzdeki ay içinde alacağım denemenizi beklerim sorun yok.
Cratos'u şu an taktım ve kullanıyorum, öncekine göre oldukça rahat ve yan takmama rağmen bir titreme sorunu yok, benim için güzel şu anda, kabloları da kalitesiz değil. Ortalamalarda diyebilirim, siyah olduğu için görünüşü pek de bozmuyor.

Galiba yarın veya ertesi gün sipariş vereceğim. Çünkü güç kaynağından sesler geliyordu. Biraz artmaya başladı sesler risk almak istemiyorum. Bütçeyi de biraz artırdım. Muhtemelen cratos 850W modelini alacağım.

Cratos bayağı sessiz şu an bana göre, cızırtı sesi var hala ama galiba ekran kartımdan geliyor, onun dışında oldukça sessiz, PSU'nun sesi diğer fan seslerinden çok daha az, öneririm.

Cratos bayağı sessiz şu an bana göre, cızırtı sesi var hala ama galiba ekran kartımdan geliyor, onun dışında oldukça sessiz, PSU'nun sesi diğer fan seslerinden çok daha az, öneririm.

Hocam siparişi vermiştim bugün kurulumu yaptım bilgisayarı açarken ve kapatırken tık diye bir ses geliyor. Bu sizde de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…