Raijintek EOS 240 alınır mı?

403646

Hectopat
Makaleler
2
Ryzen 3 3100 için RGB Lit 100 kasada kullanılacak.
OC yapmayı düşünüyorum o yüzden stok soğutucudan daha iyi bir şeyler bakınıyordum ve bunu gördüm, ne dersiniz alınır mı?
Bütçe: 500 civarı.

Alınır. Fanlarını değiştirmişler. Şu anki performansı fiyatına göre çok iyi olsa gerek.
Hocam peki benim kasamın yukarı tarafına uyumlu olur mu? Biraz baktım da pek anlamadım yardım edebilir misiniz?

Hocam peki benim kasamın yukarı tarafına uyumlu olur mu? Biraz baktım da pek anlamadım yardım edebilir misiniz?
Onun için biraz hesaplama gerekiyor. Eve gittiğimde söyleyim.
@403646

Aslında sığar mı sığmaz mı konusunu ayrı açsanız daha iyi olur. Daha fazla kişi faydalanabilir cevaptan.

Son düzenleme:
Onun için biraz hesaplama gerekiyor. Eve gittiğimde söyleyim.
@403646

Aslında sığar mı sığmaz mı konusunu ayrı açsanız daha iyi olur. Daha fazla kişi faydalanabilir cevaptan.
Vazgeçtim hocam ya pek içime sinmedi ürün biraz daha biriktirip başka modellere yöneleceğim sanırım, teşekkür ederim yine de yardım için.

Teknik özellikleri gayet ideal ve fiyatı da aşırı uygun. Bence alınır.

İkna olmuştum da parayı ayarlarken sıkıntı çıktı bu sefer de, hiç beklemiyordum. Bir dahakine işleri garantiye alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…