TheWindowsFAN
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba, sıvı soğutma almaya karar verdim. Sizce hangisi daha iyidir? Fiyatları ortalama birbirine çok yakın.
Liquid Freezer.
Raijintek olan şu anda felaket ucuz.
Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Aslında Raijintek soğutucunun fanlarının CFM değeri daha yüksek görünüyor hocam onun dışında çok bir bilgi bulamadım ama. Liquid Freezer neden daha iyi?
birde bu şekilde 4 fanlı olan modeli var
2. el çok temiz buldum param güvendeyi de satıcı kabul etti 4 fanlı olması daha performanslı olabilir diye düşündümBu satılmıyor ve eski.
2. el çok temiz buldum param güvendeyi de satıcı kabul etti 4 fanlı olması daha performanslı olabilir diye düşündüm
500Eski olması iyi değil. Kaça buldun?
Dediğiniz gibi pompa ve radyatör bakımından yeni arc çok iyi ama min 800 raijintek 530 tl sizce ortalama 300 tlye değer miPompa farkı ve radyatör kalınlığı.
500
ARCTIC AR-ACFRE00046A 240 Sıvı Soğutucu Intel/AMD İşlemci Destekli : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
ARCTIC AR-ACFRE00046A 240 Sıvı Soğutucu Intel/AMD İşlemci Destekli : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
açıkcası bu 3 ü arasında kaldım tabi eski arc 2. el onun tek cazip yani 4 fanlı olması bütçem 900 ama devir ekonomi devri kaliteyi çok düşürmeden en sağlam ve performanslı olanı alma kanaatindeyim.
Dediğiniz gibi pompa ve radyatör bakımından yeni arc çok iyi ama min 800 raijintek 530 tl sizce ortalama 300 tlye değer mi
ya da 500 tl ye 4 fanlı olan eski arc mi daha iyi performans verir?