Raijintek EOS 240 RBW'in Gigabyte B450M S2H desteği var mı?

agei

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Yakın zamanda bir bilgisayar aldım ve yanında raijintek EOS 240 rbw sıvı soğutmasını aldım. Montaj konusunda pek bilgili olmadığım için bir bilgisayarcıya götürdüm ve sıvı soğutmamın ana kartımla uyumlu bir soketi bulunmadığı söylendi. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa soket varda bilgisayarcının mı gözünden kaçtı bunu merak ediyorum. Sistemim: Sinerji DA-S1 Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Gaming PC]

Düzenleme: RTX 3060 Ti ekran kartı 3060 olarak değiştirilmiş bende 3060 Ti bulunmakta.

Öyle bir şey yok, uyumlular, ''bilgisayarcı'' arkadaş güzel sallamış. Kendiniz de montajlayabilirsiniz zaten, zor bir şey değil, bilgisiz kıytırık adamlara kalmamış olursunuz.

Uyumlular. AM4 soket sıvı soğutmanın desteğinde var anakart da AM4 soket. Biraz "bir taraflardan" sallanmış sanki uyumlu olmaması vs.

Bilgisayarcı muhtemelen şundan bahsetmiştir. Anakart ARGB desteklemiyor. Kasada da ARGB kontrolcü yok.

Ayrıca maalesef soğutucudan da kontrolcü çıkmıyor. Bu yüzden ARGB kontrolcü alman gerekiyor veya ışıklar kapalı kullanacaksın.

Onun dışında AM4 soket desteklediği için soğutma açısından bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…