enesaltnel
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba, uzun süredir ara ara ekran kartinin yukarida, islemcinin asagida oldugu bir kasa hayalim var. Bilgisayarda en cok isi ureten parca ekran karti ve isinan havanin yukselmesiyle ve ekran kartinin klasik kasalar en altta olmasiyla aslinda butun kasanin icini bir firin gibi alttan isittigina inaniyorum. Daha iyi bir termal yonetim icin en sıcak parca en ustte olmali ki diger parcalari isitmasin. Bu tarz bir kasa düzeni bildigim kadariyla arma Computer ayaz sogutma adi altinda kullaniyor ancak sadece kasa olarak satmiyorlar. O yüzden satin alamiyoruz. ITX formatta işlemci bir tarafta ekran karti dik pozisyonda diger tarafta olan kasalar var. Yine yakin mantik ekran kartini tum sistemden ayiriyoruz ancak onun icin de sistemimi komple ITX olarak degistirmem lazim. Ben mATX formatta anakart kullanıyorum. Son olarak Raijintek styx kasasina denk geldim ve aslinda tam aradigimi sunuyor. Ekran karti yukarida ve her şey tepetaklak. Bu kasaya şans eseri denk geldim ve buna benzer daha fazla model seçenegi ariyorum. Bildiginiz ekran kartinin yukarida oldugu veya sistemden ayri bir kisimda olan kasa modeli var mi?
Son düzenleyen: Moderatör: