RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 13 Haziran 2021 #11 AyarsıZZ dedi: 1 ay önce girmişim. Genişletmek için tıkla... Yani 1 ayda falan çok nerf/buff almadı. Hatta hiç almadı. Benim maçlarımda hep jackal/montagne, clash/caveria banlanıyor.
AyarsıZZ dedi: 1 ay önce girmişim. Genişletmek için tıkla... Yani 1 ayda falan çok nerf/buff almadı. Hatta hiç almadı. Benim maçlarımda hep jackal/montagne, clash/caveria banlanıyor.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #12 Kaid almayı düşündüm ama ben pek bir özel yeteneği olmadığını düşünüyorum Bandit'in gelişmiş versiyonu gibi.
Kaid almayı düşündüm ama ben pek bir özel yeteneği olmadığını düşünüyorum Bandit'in gelişmiş versiyonu gibi.
HulkGercekmi Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #13 Alınabilir. Mozzie yi de öneririm.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 13 Haziran 2021 #14 Radian dedi: Kaid almayı düşündüm ama ben pek bir özel yeteneği olmadığını düşünüyorum Bandit'in gelişmiş versiyonu gibi. Genişletmek için tıkla... Silah olarak daha iyi. Ayrıca Bandit'in aleti direk yerde olduğu için herhangi bir el bombası, twitch drone'u, zero camerası, aşağısı soft ise direk prefire ile kırılabiliyor. Kaid'de bu durum ise çok çok daha zor.
Radian dedi: Kaid almayı düşündüm ama ben pek bir özel yeteneği olmadığını düşünüyorum Bandit'in gelişmiş versiyonu gibi. Genişletmek için tıkla... Silah olarak daha iyi. Ayrıca Bandit'in aleti direk yerde olduğu için herhangi bir el bombası, twitch drone'u, zero camerası, aşağısı soft ise direk prefire ile kırılabiliyor. Kaid'de bu durum ise çok çok daha zor.