Rainbow 6 Siege rakibe hile geldi

GOKBERKg16

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G15
RTX 3050 4GB
AMD RYZEN 7 6800HX
500 GB SSD
4800Mhz 16GB RAM
WİN 11
Meslek
Fen Lisesi Öğrencisi
Merhaba. Bugün arkadaşlarla ranked maçtayız iyi güzel ilk turu kazandık. 2.tur rakipte cooper 5 hep olmuş adam tak tak HS vurmaya başladı birdenbire izledik adamı bayağı hile açmış direk kafaya. Herkese açık işte XXX kişisi cheater report falan diye bayağı yazdım adam 2 tur kullandı hileyi sonra kapattı(sanırım korkudan)diğer maç bitene kadar 1 kill alamadı. Adam garanti hile zaten de ban yer mi sizce? Ve ben ha bire chat e cheater falan yazdım diye bir sorun olur mu sakıncalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün arkadaşlarla ranked maçtayız iyi güzel ilk turu kazandık. 2.tur rakipte cooper 5 hep olmuş adam tak tak HS vurmaya başladı birdenbire izledik adamı bayağı hile açmış direk kafaya. Herkese açık işte XXX kişisi cheater report falan diye bayağı yazdım adam 2 tur kullandı hileyi sonra kapattı(sanırım korkudan)diğer maç bitene kadar 1 kill alamadı. Adam garanti hile zaten de ban yer mi sizce? Ve ben ha bire chat e cheater falan yazdım diye bir sorun olur mu sakıncalı?

Olmaz raporladıysan sorun yok, cheater yazman da aynı şekilde sorun olmaz. Uzun zamandır hile yoktu sanki 🤔

Olmaz raporladıysan sorun yok, cheater yazman da aynı şekilde sorun olmaz. Uzun zamandır hile yoktu sanki 🤔

Çok geliyor bu ay reembey de söyledi uyardı 6 maçın 1 nde net hile geliyor.

Genelde asalak gibi hile açmazlar bu oyunda, hile mi değil mi kendinden şüphe ettirecek şekilde gelir. Ubisoft banlaya banlaya temizleyemedi mübarek.

Belki abisine vermiştir PC'yi?

Tek7hilededy hesabı gibi geldi. Rapor attıysanız ilgilenirler, hileyse cezasını çeker.

Adamın aimi duvar arkası kafaya durduk yere kitleniyordu :D abisi çok iyi oyuncu bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı