Rainbow 6 Siege siyah ekran hatası

Daha fazla  
Esen olsun öncelikle herkese, bugün Rainbow 6 Siege oynarken ranked maçımdan sonra başka bir maç girmeyi denedim ama ekranda garip şeyler yaşandı ve crash yedim.
Girmeyi denediğimde tam epilepsi uyarısının yapıldığı yerde siyah ekran aldım, aynı hata aynı yerde devam ediyor.
Kasayı açtım ekran kartıma giden 8pin kablonun içindeki bir kablo kararmış ve bir ucu kopmuştu bundan olabileceğini düşünüyorum, yeni kablo sipariş verdim.
Ekran kartım ASUS GTX 760.
Onun haricinde bir kere daha böyle bir problem yaşadım gibi onda çözümü driveri silip tekrar yükleyerek bulmuştum aynı şeyi denediğimde driver yüklenirken siyah ekran verdi düzelmedi, kapattım açtım falan düzeldi.
Sorun kabloda mı? Yoksa ekran kartımda mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu arada kablo hala çalışıyor, ama dediğim gibi içinden bir kablo koptu elimde kaldı direkt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kablo ile tekrar kontrol edin. Yeni kabloyu taktıktan sonra net bir şey çıkar ortaya. Tahminimce kablodan dolayı oluyor.

Yeni kablo ile tekrar kontrol edin. Yeni kabloyu taktıktan sonra net bir şey çıkar ortaya. Tahminimce kablodan dolayı oluyor.

Şimdi bakma şansım oldu NVIDIA sürücüleri falan probleme girdi güncellesem bile sürücüler gözükmüyor DxDiag da ekran kartının ismi yok ve kod 43 hatası alıyorum bilgisayarcıya gittiğimde ekran kartından olduğunu söyledi şu anki monitörüm ekran kartına bağlı ama anakarta bağlı gibi bir verim alıyorum ayrıca oyun vs. de oynayamıyorum
Kablo yarın veya ondan sonraki birkaç gün içerisinde gelecek sanırım
Aynı kabloyla kullanıyorum

Şimdi bakma şansım oldu NVIDIA sürücüleri falan probleme girdi güncellesem bile sürücüler gözükmüyor DxDiag da ekran kartının ismi yok ve kod 43 hatası alıyorum bilgisayarcıya gittiğimde ekran kartından olduğunu söyledi şu anki monitörüm ekran kartına bağlı ama anakarta bağlı gibi bir verim alıyorum ayrıca oyun vs. de oynayamıyorum.
Kablo yarın veya ondan sonraki birkaç gün içerisinde gelecek sanırım.
Aynı kabloyla kullanıyorum.

Belki ileride aynı problemi yaşayanlar olur, kablom geldi hiçbir şey fark etmiyor olay tamamen ekran kartında GPU BIOS güncellemeyi denedim ilk defa yaptığım için işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ekranımda hala görüntü var ama kod 43 hatası devam ediyor. Yeni bir ekran kartı alacağım sanırım.

Şimdi bakma şansım oldu NVIDIA sürücüleri falan probleme girdi güncellesem bile sürücüler gözükmüyor DxDiag da ekran kartının ismi yok ve kod 43 hatası alıyorum bilgisayarcıya gittiğimde ekran kartından olduğunu söyledi şu anki monitörüm ekran kartına bağlı ama anakarta bağlı gibi bir verim alıyorum ayrıca oyun vs. de oynayamıyorum.
Kablo yarın veya ondan sonraki birkaç gün içerisinde gelecek sanırım.
Aynı kabloyla kullanıyorum.

Belki ileride aynı problemi yaşayanlar olur, kablom geldi hiçbir şey fark etmiyor olay tamamen ekran kartında GPU BIOS güncellemeyi denedim ilk defa yaptığım için işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ekranımda hala görüntü var ama kod 43 hatası devam ediyor. Yeni bir ekran kartı alacağım sanırım.

Ekran kartını fırına soktum 200 derece 7 dakika sürdü, kartı taktım kod 43 gitmiş Denetim Masası geri gelmiş stabil şekilde gözüküyor şu an. Kartlarını gözden çıkaran olduysa fırınlamayı deneyin kesinlikle

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı