bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.286 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Merhaba klavye alacağım, ama bazı kişilere Rainbow göndermişler. Klavyenin RGB olduğunu nasıl anlarım? Eğer Rainbow gelirse geri yollayacağım.
Merhaba klavye alacağım, ama bazı kişilere Rainbow göndermişler. Klavyenin RGB olduğunu nasıl anlarım? Eğer Rainbow gelirse geri yollayacağım.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 22 Ocak 2024 #2 bdxmrz dedi: Merhaba klavye alacağım, ama bazı kişilere Rainbow göndermişler. Klavyenin RGB olduğunu nasıl anlarım? Eğer Rainbow gelirse geri yollayacağım. Genişletmek için tıkla... Ürün nedir? Rainbow olanlar genelde 3 veya 4 renkten oluşuyor ve hepsi aynı oluyor.
bdxmrz dedi: Merhaba klavye alacağım, ama bazı kişilere Rainbow göndermişler. Klavyenin RGB olduğunu nasıl anlarım? Eğer Rainbow gelirse geri yollayacağım. Genişletmek için tıkla... Ürün nedir? Rainbow olanlar genelde 3 veya 4 renkten oluşuyor ve hepsi aynı oluyor.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 22 Ocak 2024 #3 bdxmrz dedi: Merhaba klavye alacağım, ama bazı kişilere Rainbow göndermişler. Klavyenin RGB olduğunu nasıl anlarım? Eğer Rainbow gelirse geri yollayacağım. Genişletmek için tıkla... Her tuşta farklı ışıklandırma varsa RGB'dir. Genelde Rainbowlarda sıra halinde aynı renkler bulunur. Ona göre ayırt edebilirsin.
bdxmrz dedi: Merhaba klavye alacağım, ama bazı kişilere Rainbow göndermişler. Klavyenin RGB olduğunu nasıl anlarım? Eğer Rainbow gelirse geri yollayacağım. Genişletmek için tıkla... Her tuşta farklı ışıklandırma varsa RGB'dir. Genelde Rainbowlarda sıra halinde aynı renkler bulunur. Ona göre ayırt edebilirsin.
Sekatsu Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 298 Çözümler 1 22 Ocak 2024 #4 RGB olanlarda her tuşun rengini kendiniz ayarlayabilirsiniz. Rainbow olanlarda ise tuşların rengi değişmez, sadece efekt vb. değişir.
RGB olanlarda her tuşun rengini kendiniz ayarlayabilirsiniz. Rainbow olanlarda ise tuşların rengi değişmez, sadece efekt vb. değişir.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.286 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #5 624739 dedi: Ürün nedir? Rainbow olanlar genelde 3 veya 4 renkten oluşuyor ve hepsi aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam ben alma diyorum, ama arkadaşım ısrar ediyor.
624739 dedi: Ürün nedir? Rainbow olanlar genelde 3 veya 4 renkten oluşuyor ve hepsi aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam ben alma diyorum, ama arkadaşım ısrar ediyor.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 22 Ocak 2024 #6 bdxmrz dedi: Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam ben almıyorum ama arkadaşım ısrar ediyor. Genişletmek için tıkla... Almayın.
bdxmrz dedi: Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam ben almıyorum ama arkadaşım ısrar ediyor. Genişletmek için tıkla... Almayın.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.286 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #7 Montyxss dedi: Almayın. Genişletmek için tıkla... Ben almıyorum arkadaşım alıyor, sipariş etmiş.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 22 Ocak 2024 #8 bdxmrz dedi: Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam ben alma diyorum, ama arkadaşım ısrar ediyor. Genişletmek için tıkla... Kendisi bilir, hiç karışmayın.
bdxmrz dedi: Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi t60beyazmavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam ben alma diyorum, ama arkadaşım ısrar ediyor. Genişletmek için tıkla... Kendisi bilir, hiç karışmayın.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 22 Ocak 2024 #9 bdxmrz dedi: Ben almıyorum arkadaşım alıyor, sipariş etmiş. Genişletmek için tıkla... N11'de 550 lira haberiniz olsun.
bdxmrz dedi: Ben almıyorum arkadaşım alıyor, sipariş etmiş. Genişletmek için tıkla... N11'de 550 lira haberiniz olsun.