Rainbow operatör önerisi

tproud

Femtopat
Daha fazla  
Ela ile Jackal ya da Ace alacağım ama karar veremedim. Yardım eder misiniz veya onun dışında bir operatör öneriniz var mıdır?

Ela'nın silahı çok sekiyor. Jackal ve Ace arasından sana Ace almanı tavsiye edebilirim. Elektrik ya da Mute olmadığı zamanlarda ya da arkadaşların bu savunan cihazlarını yok ettiklerinde Reinforce'u açmanı sağlar. Kontrol edebilirsen silahı şu anda iyi durumda.

Ace'in silahı çok sekiyor ve oynayan az. Kontrol edebileceğinizi düşünüyorsanız alabilirsiniz.
Roamer rolünde oynamayı seviyorsanız Ela da açabilirsiniz fakat oynaması zor ve silahı sekiyor.
Jackal Roamer avlar. Silahları da gayet makul sekme seviyesinde. Benim önerim Jackal.

Ace'in silahı çok sekiyor ve oynayan az. Kontrol edebileceğinizi düşünüyorsanız alabilirsiniz.
Roamer rolünde oynamayı seviyorsanız ela da açabilirsiniz fakat oynaması zor ve silahı sekiyor.
Jackal roamer avlar. Silahları da gayet makul sekme seviyesinde. Benim önerim jackal.

Jackal zor bir karakter ve daha dün başladım oyuna. Fena değilim ama sağ ol tavsiyen için.

Mizah desen var.

Teşekkürler fakat Ela'yı da alabilirim yanında önerir misiniz?
Ben yeni başladığım zaman Ela'yı berbat oynuyordum açık söyleyeyim. Şu an da çok kötüyüm.
Oynaması gerçekten zor karakter. Alsanız da çok renown da değil aslında ama bilmiyorum. Kontrol edebileceğinizi düşünüyorsanız alın.

Ela çok kuvvetli bir karakter fakat sadece küçük haritalarda, yakın mesafelerde. Peek atar atmaz düşmana aim koyabileceğini düşünüyorsan al, silah sekse bile ilk mermiler çok hızlı gittiği için düşman ölecektir. Uzun mesafelerde kullanmak eziyettir, ancak tabancası ile isabetli vurabilirsin.

Jackal'ın pek bil olayı yok ve sürekli banlanıyor.

Ace de çok kuvvetlidir. Önerebilirim. Ela veya Ace'den birini seç veya ikisini birden al bence.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı