Rainbow operatör önerisi

tproud

Femtopat
Daha fazla  
Ela ile Jackal ya da Ace alacağım ama karar veremedim. Yardım eder misiniz veya onun dışında bir operatör öneriniz var mıdır?

Ela çok kuvvetli bir karakter fakat sadece küçük haritalarda, yakın mesafelerde. Peek atar atmaz düşmana aim koyabileceğini düşünüyorsan al, silah sekse bile ilk mermiler çok hızlı gittiği için düşman ölecektir. Uzun mesafelerde kullanmak eziyettir, ancak tabancası ile isabetli vurabilirsin.

Jackal'ın pek bil olayı yok ve sürekli banlanıyor.

Ace de çok kuvvetlidir. Önerebilirim. Ela veya Ace'den birini seç veya ikisini birden al bence.
ela dersen ela ace dersen ace alcam hiç bir bilgim yok
ama ace biraz daha kuvvetli ve saldırgan
Ela çok kuvvetli bir karakter fakat sadece küçük haritalarda, yakın mesafelerde. Peek atar atmaz düşmana aim koyabileceğini düşünüyorsan al, silah sekse bile ilk mermiler çok hızlı gittiği için düşman ölecektir. Uzun mesafelerde kullanmak eziyettir, ancak tabancası ile isabetli vurabilirsin.

Jackal'ın pek bil olayı yok ve sürekli banlanıyor.

Ace de çok kuvvetlidir. Önerebilirim. Ela veya Ace'den birini seç veya ikisini birden al bence.
doğru jackal her maçımda banlanıyor çok kullanamam

Ben dersem değil sen ne istersen onu alıcan. Aç Youtube'da ikisinin de oynayışına bak, hangisi sana daha uygunsa onu al.
sen hangisini alırdın ben karar veremeyen birisiyim takıntım var mahsuru yoksa sen hangisini alırdın söylermisini
sen hangisini alırdın ben karar veremeyen birisiyim takıntım var mahsuru yoksa sen hangisini alırdın söylermisini
takıntım var anlaşıylı olursan sevinirim mahsuru yoksa

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı