B bmd Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, Epic Games'te şu an Bannerlord 75 TL, Rainbow Operator Edition 62 TL. Hangisi almak daha mantıklı? İleride Steam yaz indirimlerin de veya Epic Games'te daha ucuza bulabilir miyim?
Arkadaşlar, Epic Games'te şu an Bannerlord 75 TL, Rainbow Operator Edition 62 TL. Hangisi almak daha mantıklı? İleride Steam yaz indirimlerin de veya Epic Games'te daha ucuza bulabilir miyim?
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 21 Mayıs 2021 #2 Rainbow al ben bannerlord'u çok sevemedim.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #3 Bence de Rainbow al. İndirimde de Warband alırsın.
B bmd Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #4 Rivadex dedi: Bence de Rainbow al. İndirimde de Warband alırsın. Genişletmek için tıkla... Coda dedi: Rainbow al ben Bannerlord'u çok sevemedim. Genişletmek için tıkla... Warband'ı bayağı oynadım hocam Bannerlord'u oynamak istiyorum Rainbow'da hep bu fiyatlarda herhalde.
Rivadex dedi: Bence de Rainbow al. İndirimde de Warband alırsın. Genişletmek için tıkla... Coda dedi: Rainbow al ben Bannerlord'u çok sevemedim. Genişletmek için tıkla... Warband'ı bayağı oynadım hocam Bannerlord'u oynamak istiyorum Rainbow'da hep bu fiyatlarda herhalde.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #5 bmd dedi: Warband'ı bayağı oynadım hocam Bannerlord'u oynamak istiyorum Rainbow'da hep bu fiyatlarda herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben Bannerlord'u çok sevemedim hocam. Rainbow genel olarak bu fiyatlarda.
bmd dedi: Warband'ı bayağı oynadım hocam Bannerlord'u oynamak istiyorum Rainbow'da hep bu fiyatlarda herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben Bannerlord'u çok sevemedim hocam. Rainbow genel olarak bu fiyatlarda.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.991 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #6 Epic kuponuyla 60'a gelecek. bmd dedi: Warband'ı bayağı oynadım hocam Bannerlord'u oynamak istiyorum Rainbow'da hep bu fiyatlarda herhalde. Genişletmek için tıkla...
Epic kuponuyla 60'a gelecek. bmd dedi: Warband'ı bayağı oynadım hocam Bannerlord'u oynamak istiyorum Rainbow'da hep bu fiyatlarda herhalde. Genişletmek için tıkla...