Isınıyor olabilir hocam.Zaten sistem yetersiz gibi.Rainbow Six: Siege oynarken ilk maç tertemiz gidiyor. 2. maç sürekli takılma yaşıyorum. Neden olabilir?
Oyun SSD'de kurulu. Dosyalar doğrulandı.
i5 3470K.
8 GB 2400MHz RAM.
GTX 960.
Yok hocam. Isınma ile ilgili bir sorunumuz yok. Sistem yeterli. Yüksek grafiklerde oynayabiliyorum.Isınıyor olabilir hocam.Zaten sistem yetersiz gibi.
Sadece R6 da mı bu problem yaşanıyor? Bilgisayarda başka bu tarz problemler de varsa format atmak,donanımlar düzgün çalışıyor mu test etmek gibi temel işlemler işe yarayabilir.Hocam bu arada konu dışı bende geçen yaz Rx570, I5 8400, 8 GB Ram vardı R6 oynayamıyordum düşük ayarlarda bile.Yok hocam. Isınma ile ilgili bir sorunumuz yok. Sistem yeterli. Yüksek grafiklerde oynayabiliyorum.
Sadece Rainbow Sixde.Sadece R6 da mı bu problem yaşanıyor? Bilgisayarda başka bu tarz problemler de varsa format atmak,donanımlar düzgün çalışıyor mu test etmek gibi temel işlemler işe yarayabilir.Hocam bu arada konu dışı bende geçen yaz Rx570, I5 8400, 8 GB Ram vardı R6 oynayamıyordum düşük ayarlarda bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.