Rainbow Six eşleştirme sistemi dengesiz çalışıyor

mr.poseidon

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Rainbow Six oynuyorum dereceli maça girmek istiyorum ama gelen takım arkadaşlarım veya rakipler resimdeki gibi. Bütün takım altın ben bakırım. Bu neden böyle normal bir eleştirmede liglerin birbirine yakın olması gerekiyor. Çıldırmak üzereyim artık, ne zaman ranked girsem 1 hadi bilemedin 2 adam vurup oyundan soğuyorum. Eskiden 10 maçlı bir ranked sistemi varmış daha sonra oyun ona göre atıyormuş seni sanırım. Şu an 10 maçı kesinlikle geçtiğine eminim 3 sezondur ara ara deniyorum çünkü. Bu konuda bir bilgisi olan aydınlatabilir mi beni?

Ekran görüntüsü 2024-02-07 232051.png

Arkadaşlar merhaba. Rainbow Six oynuyorum dereceli maça girmek istiyorum ama gelen takım arkadaşlarım veya rakipler resimdeki gibi. Bütün takım altın ben bakırım. Bu neden böyle normal bir eleştirmede liglerin birbirine yakın olması gerekiyor. Çıldırmak üzereyim artık, ne zaman ranked girsem 1 hadi bilemedin 2 adam vurup oyundan soğuyorum. Eskiden 10 maçlı bir ranked sistemi varmış daha sonra oyun ona göre atıyormuş seni sanırım. Şu an 10 maçı kesinlikle geçtiğine eminim 3 sezondur ara ara deniyorum çünkü. Bu konuda bir bilgisi olan aydınlatabilir mi beni?

Eki Görüntüle 2110242
Bunun lig veya kümeniz ile akalası olduğunu düşünmüyorum. Bu tarz oyunlarda MMR diye bir sistem var. MMR puanınız bulunduğunuz ligin üstündeyse, bulunduğunuz ligden daha yüksek insanlarla karşılaşırsınız. Bunu anlamanın en iyi yolu, aldığınız puana bakmanızdır. Eğer ki bulunduğunuz kümedeki insanlardan daha çok puan alıyorsanız, kaybettiğinizde daha az puan kaybediyorsanız, bu sizin MMR puanınızın yüksek olduğunu gösterir. Bu sistemin olmasının asıl amacı sizi hak ettiğiniz küme, lige veya sekmeye hızlıca çıkarmak istemesidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı