FlexSir Decapat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Gece oyunu sorunsuz oynadım sabah işe gitmeden girmek istediğimde böyle bir sorunla karşılaştım. Steam'den dosyaları doğruladım Ubisoft'u kapatıp açtım bir fayda alamadım. Dosya Ekleri Adsız.png 88,6 KB · Görüntüleme: 109 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2024
Gece oyunu sorunsuz oynadım sabah işe gitmeden girmek istediğimde böyle bir sorunla karşılaştım. Steam'den dosyaları doğruladım Ubisoft'u kapatıp açtım bir fayda alamadım.
D D.Force Kilopat Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #2 Aynı sorun bende de mevcut. Sanırsam sunucularla alakalı bir problem var yine. Artı 0 Eksi
KS KS FlexSir Decapat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 D.Force dedi: Aynı sorun bende de mevcut. Sanırsam sunucularla alakalı bir problem var yine. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok bugün düzeldi sunucu ile alakalıymış. Artı 0 Eksi
D.Force dedi: Aynı sorun bende de mevcut. Sanırsam sunucularla alakalı bir problem var yine. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok bugün düzeldi sunucu ile alakalıymış.