Çözüldü Rainbow Six Siege 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ahm14

Centipat
Rainbow için oyna tuşuna basınca bu hatayı alıyorum. Çok şey denedim ama çözemedim.
Process Monitor ile olan raporumu paylaşıyorum, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Rapor.

Çözüm
C:\Windows\System32\msvcp140.dll

Bunu silip aşağıdakileri yükleyin.
Linktekilerden herhangi birinin kurulumunda hata alırsanız denetim masasından hata vereni kaldırın ve attığım yerden yükleyip kurun.

Linktekilerden herhangi birinin kurulumunda hata alırsanız denetim masasından hata vereni kaldırın ve attığım yerden yükleyip kurun.

Çözüm

Oldu vallahi, sen var ya reis adamın dibisin dibiiii.
Artık umudumu kaybedip yavaş yavaş dosyaları yedekleyerek kendimi formata hazırlamaya başlamıştım hızır gibi yetiştin çok sağ olasın.
Merakımdan soruyorum nasıl anladın sorunun nasıl çözüleceğini raporda ben DLL dosyası bile görememiştim, zahmet vermezsem özetle anlatabilir misin birazcık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı