Jeeycoop Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2018 #1 Her ne yaptıysam maalesef düzeltemedim hatayı, yardımcı olursanız çok sevinirim. Process Monitor Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2018
mrBang Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 559 Çözümler 2 30 Kasım 2018 #2 Jeeycoop dedi: Her ne yaptıysam maalesef düzeltemedim hatayı, yardımcı olursanız çok sevinirim. Process Monitor Genişletmek için tıkla... Hata nasıl belirdi açıklar mısınız? Oyunu steamdan ilk defa mı yükleyip çalıştırdınız yoksa normal oynuyordunuz da daha sonradan mı oluştu? Sıkıntı siz oyundayken mi nüksetti? Artı 0 Eksi
Jeeycoop dedi: Her ne yaptıysam maalesef düzeltemedim hatayı, yardımcı olursanız çok sevinirim. Process Monitor Genişletmek için tıkla... Hata nasıl belirdi açıklar mısınız? Oyunu steamdan ilk defa mı yükleyip çalıştırdınız yoksa normal oynuyordunuz da daha sonradan mı oluştu? Sıkıntı siz oyundayken mi nüksetti?
Aeronax Kilopat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 8 30 Kasım 2018 #3 Mr.Acar dedi: C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll silin ve aşağıdaki aracı yükleyin. Bing Bar'ı kurmayın: DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll silin ve aşağıdaki aracı yükleyin. Bing Bar'ı kurmayın: DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Kasım 2018 #4 Log dosyasına baktım, Oğulcan'ın dediği gibi C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll dosyasını elle kopyalamışsınız. Artı 0 Eksi
Log dosyasına baktım, Oğulcan'ın dediği gibi C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll dosyasını elle kopyalamışsınız.