Rainbow Six Siege 2.0

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Yeni sezon hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyun adeta Siege 2.0 olmuş. Yeni sightlar (özelleştirilebilir), hard breach Gadget'ı. Ve artık herkesin 2 tane değil takım olarak 10 tane Reinforce'unuz var. Yani isterseniz 10 tanesini de siz kullanın. Dürbünler bana fazla op geldi. Ama bunu bize zaman gösterecek. Her sezondaki gibi yeni bir karakterimiz var. Harry abimiz bu sefer iyi bir seçim yapmış gibi. Sam fisher! Kod adı "Zero". Zero ile Siege'e yeni bir silah da geldi. Özel yeteneği ile özel bir silah çıkarıyor ve ateş ettiğiniz yere bir kamera atıyor. Soft yüzeylerde arkaya da geçiyor. Bu fikri 2017-2018 gibi bir fan tarafından ortaya koyulmuştu. Galiba Ubisoft'un ya fikirleri bitti ya da artık fan kitlesini dinliyor. Siege çok güzel olmuş, ben beğendim. Siz neler düşünüyorsunuz?

Ekstralar: Her sighta özel sensitivity ayarlayabiliyorsunuz.
Özelleştirmeden çok şey beklemeyin sadece renk ve opaklık gibi şeyleri değiştirebiliyorsunuz. Yani kendi sightımızı yapamıyoruz. Küçük bir detay daha fark ettim hipfire crosshairına nokta gelmiş ve çok dikkat etmedim ama feed değişmiş. O kill, injure yazan yerin arkası şeffaf. Okuması biraz zor gibi geldi sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yeni sezon geldi mi?

Savunma kanadı fazla zayıflamış gibi. Hard breach gadget gelmiş, Bandit'den trick yeteneği alınmış. Reinforce delip her türlü savunma aletini patlatabilen kamera?

Thermite'ın tek özelliği hard breach değil mi? Ne anladım şimdi ben Thermite'dan?

Neredeyse bütün FPS oyunlarında klasik haline gelen holografik nişangahı değiştirmeleri çok kötü olmuş.

Ayrıca defans tarafı ciddi anlamda zayıflamış.

Reinforce delemiyor sadece soft deliyor. Reinforce'un üzerine yapışıyor.
Hocam yeni sezon geldi mi?

Daha değil. Ama YouTuber'lara erken açıldı. Videoları var yani.
Çok az operatörde hard breach var.

CoconutBrah oynarken öyle değildi sanki? Neyse anlamadım. Teşekkürler öğrenmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…