Screwy Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 3 Haziran 2020 #1 2 Gün önce Epic Games'ten R6 aldım oyunu 2 kere indirip denememe rağmen sürekli bu hatayı veriyor. UPlay'e girdiğimde güncelleme yerine tıklıyorum fakat hiçbir güncelleme yapmayıp oyunu açıyor. Çözümü bilen var mıdır?(Resimleri aşağıda) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
2 Gün önce Epic Games'ten R6 aldım oyunu 2 kere indirip denememe rağmen sürekli bu hatayı veriyor. UPlay'e girdiğimde güncelleme yerine tıklıyorum fakat hiçbir güncelleme yapmayıp oyunu açıyor. Çözümü bilen var mıdır?(Resimleri aşağıda)
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #2 Sorun giderme yoluyla çözebileceğimiz bir bağlantı hatası. Artı 0 Eksi
ensalr Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 Captan_ dedi: Sorun giderme yoluyla çözebileceğimiz bir bağlantı hatası. Genişletmek için tıkla... Abi nasıl yapacağımızı anlatabilir misin? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Captan_ dedi: Sorun giderme yoluyla çözebileceğimiz bir bağlantı hatası. Genişletmek için tıkla... Abi nasıl yapacağımızı anlatabilir misin? Bende aynı sorunu yaşıyorum.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #4 ensalr dedi: Abi nasıl yapacağımızı anlatabilir misin? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer Ubisoft ise kütüphanede oyuna sağ tıkla verify files kısmı. Artı 0 Eksi
ensalr dedi: Abi nasıl yapacağımızı anlatabilir misin? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer Ubisoft ise kütüphanede oyuna sağ tıkla verify files kısmı.
ensalr Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 Captan_ dedi: Eğer Ubisoft ise kütüphanede oyuna sağ tıkla verify files kısmı. Genişletmek için tıkla... Abi kaç kere doğrulasamda olmadı. Artı 0 Eksi
Captan_ dedi: Eğer Ubisoft ise kütüphanede oyuna sağ tıkla verify files kısmı. Genişletmek için tıkla... Abi kaç kere doğrulasamda olmadı.
KS KS Screwy Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #6 ensalr dedi: Abi kaç kere doğrulasamda olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben güvenli interneti kapatarak düzelttim olayı Artı 0 Eksi
ensalr dedi: Abi kaç kere doğrulasamda olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben güvenli interneti kapatarak düzelttim olayı