5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 9 Aralık 2023 #1 Oyunu açarken bu mavi ekran hatasını alıyorum. DMP dosyasını yüklemeye çalışıyorum ama nerede denesem hep "bu dosyayı gönderme izniniz yoktur" diyor.
Oyunu açarken bu mavi ekran hatasını alıyorum. DMP dosyasını yüklemeye çalışıyorum ama nerede denesem hep "bu dosyayı gönderme izniniz yoktur" diyor.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 9 Aralık 2023 #2 Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun. Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun. Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz. www.technopat.net