Rainbow Six Siege açıkken Discord ses iletmiyor

Efesrsy2

Centipat
144 Hz monitör aldım Tom Clancy's Rainbow Six Siege girdim bizim arkadaşlarla ranked maç girdik. Sesim gitmiyor, ölüyorum ya da yüklenme aşamasındayken konuşuyorum sesim geliyor. Biraz araştırdım 1 kare deyse 2'ye 2'deyse 1'e alın falan diyor. Her neyse o da FPS sabitleyeceğim madem neden 144 Hz monitör aldım? Biri yardımcı olursa çok sevinirim.

144 Hz monitör aldım Tom Clancy's Rainbow Six Siege girdim bizim arkadaşlarla ranked maç girdik. Sesim gitmiyor, ölüyorum ya da yüklenme aşamasındayken konuşuyorum sesim geliyor. Biraz araştırdım 1 kare deyse 2'ye 2'deyse 1'e alın falan diyor. Her neyse o da FPS sabitleyeceğim madem neden 144 Hz monitör aldım? Biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Aynı sorunu yaşadım ALT-Tab yapıp Discord'a bir kere tıkla sesin gelmeye devam ediyor. Her gittiğini farkettiğinde bunu yapman gerek. Ta ki bir sonraki güncellemeye kadar. Güncelleme olmadan düzelmiyor o sorun ne yazık ki :( (Oyun güncellemesinden bahsediyorum.) (Discord'a uyumlu olduğu için Rainbow Six ayarları bozuyor.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı