arkhe.53 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Selamlar Rainbow Six: Siege yeni yükledim lakin Epic Games'ten açmaya çalişiyorum açılmıyor, aynısını Ubisoft Launcher'dan da yapsam da işe yaramıyor, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
Selamlar Rainbow Six: Siege yeni yükledim lakin Epic Games'ten açmaya çalişiyorum açılmıyor, aynısını Ubisoft Launcher'dan da yapsam da işe yaramıyor, yardımcı olursanız sevinirim.
SonicWave Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #2 Dosya bütünlüğünün doğruladınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS arkhe.53 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #3 SonicWave dedi: Dosya bütünlüğünün doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Onu nasıl Yapıcam? Artı 0 Eksi
SonicWave Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #4 arkhe.53 dedi: Onu nasıl Yapıcam? Genişletmek için tıkla... Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Epic Games Store Desteği Oyun dosyalarının bütünlüğü doğrulanırken, bilgisayarındaki dosyalar kontrol edilir ve hasar görmediğinden veya bozulmadığından emin olunur. www.epicgames.com Artı 0 Eksi
arkhe.53 dedi: Onu nasıl Yapıcam? Genişletmek için tıkla... Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Epic Games Store Desteği Oyun dosyalarının bütünlüğü doğrulanırken, bilgisayarındaki dosyalar kontrol edilir ve hasar görmediğinden veya bozulmadığından emin olunur. www.epicgames.com
KS KS arkhe.53 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #5 SonicWave dedi: Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Epic Games Store Desteği Oyun dosyalarının bütünlüğü doğrulanırken, bilgisayarındaki dosyalar kontrol edilir ve hasar görmediğinden veya bozulmadığından emin olunur. www.epicgames.com Genişletmek için tıkla... Attığın yerde üç nokta diyip Yönet tıkla diyor lakin öyle bir şey yok. arkhe.53 dedi: Attığın yerde üç nokta diyip Yönet tıkla diyor lakin öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Burada olmadığı için ubisoft launcher da yaptım işlemi lakin yine bir şey değişmedi tıklayınca açılmamaya devam ediyor. Dosya Ekleri ms 3.PNG 117,2 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 27 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
SonicWave dedi: Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Epic Games Store Desteği Oyun dosyalarının bütünlüğü doğrulanırken, bilgisayarındaki dosyalar kontrol edilir ve hasar görmediğinden veya bozulmadığından emin olunur. www.epicgames.com Genişletmek için tıkla... Attığın yerde üç nokta diyip Yönet tıkla diyor lakin öyle bir şey yok. arkhe.53 dedi: Attığın yerde üç nokta diyip Yönet tıkla diyor lakin öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Burada olmadığı için ubisoft launcher da yaptım işlemi lakin yine bir şey değişmedi tıklayınca açılmamaya devam ediyor.