Rainbow Six: Siege Aim Down Sights ve Field of View hakkında sorular

batuhan3707

Hectopat
Aim Down Sights ne demek oluyor? Benim şu an o 50'de sizce kaç yapmalıyım? Field of View'i de 60 ayarında kullanıyordum fakat profesyonel oyuncular en düşük 78' de kullandığı için ben de 83 yaptım o ayarı. Sizce Field of View kaç olmalıdır? Bir diğer sorumsa profesyonel oyuncuların çoğu 800 DPI'da ve oyun içi ayarı olarak 7 7 kullanıyor. Ben 1200 DPI'da 8 8 kullanıyorum. Ama 800 DPI 7 7 yaptığım zaman da oynayabiliyorum. DPI'ı düşürmenin bir yararı olur mu yoksa 1200 DPI 8 8 oyun içi ayar devam etsem bir şey değiştirmez mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonel oyuncuların ayarı kendilerini bağlar.Deneme yanılma ile kendi ayarlarını yapman daha iyi olur.Örneğin CS GO'da şu an en iyi oyuncular Niko Ve S1mple.Biri 400 dpi 1.5 sens biri 3.1 sens oynuyor.

Bazı insanlar mide bulantısı ya da baş ağrısı yapabiliyor. Eğer sorun çıkmıyorsa 80 seviyesi uygundur.
Oyun içi fare kontrolü tamamen sana kalmış. Oyun içi hassasiyeti düşürüp, kolunu yormayacak şekilde DPI ayarlaman daha faydalı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. 50'de, 2. de 75'de kullanıyorum. Kendine göre ayarla bunları. DPI da kişiseldir. Profesyonel oyuncuların ne kullandığı önemli değil. Senin için hangisi rahat bir oyun deneyimi sunuyorsa onu ayarla. Kişisel şeylerde profesyonel oyuncuların ayarları kaynak alınmaz.

Aim down sights dedigimiz scope açıkkenki hassasiyet ayarıdır. 700 saatim oldu daha dokunmadım onun ayarına. DPI'ım kaç bilmiyorum ama en düşük DPI ayarında oynuyorum ve hassasiyetim 7 e 7. Field of view da tercih meselesidir ayrıca performansa olumsuz bir etki yapıyor bende bu yüzden 60'ta oynuyorum.

Aim down sights sanılanın aksine CS GO gibi oyunlar gibi çok düşük tutulmuyor hem normal oyuncularda hemde Profesyonel camiada genelde 800 DPI ve yükseltebildikleri kadar yükseltiyorlar (Aim down sights ) çünkü ani scope hareketleri yapman gerekiyor. Buna örnek olarak Pengu ve Neski gösterebilirim oyunun en iyi oyuncularından ikisi denebilir. FOV ayarını genelde 90'da kullanıyorlar 4:3 gibi değerlerde oynuyorsan zaten yüksek tutman gerekiyor ben şahsen uzun bir süre 800 DPI 8-8-48 80 FOV 16:10 veya 16:9 oynuyordum tabii bunlar benim kişisel ayarlarım kendiniz deneye deneye elinize en yatkın değerleri bulmak zorundasınız.

Bu siteden profesyonel oyuncuların ayarlarına göz atıp deneyebilirsiniz : Rainbow Six Siege Pro Settings and Gear List | ProSettings.net

Birde şuna bakmanı tavsiye ederim : Steam Topluluğu :: Rehber :: Pro Settings Guide (Six Invitational Update)

Yaklaşık 1500 saat gömmüş biri olarak tavsiyelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…