Rainbow Six: Siege alınır mı?

Hocam almaya çalıştığınız kart Nays ise kabul etmiyor bende VakıfBank kartımla alabildim.

Yok hocam İş Bankası kartımla almaya çalıştığımda kabul etmedi başta kod veriyordu girsemde olmuyordu ama şimdi hiç kabul etmiyor benim de VakıfBank kartım var bir ondan deneyeceğim sabah bir de başka bir hesaptan satın alsam ana hesabımda kullabilir miyim oyunu yani mailleri farklı olsa Ubisoft için sorun çıkarır mı?

Nays kart İş Bankası'nın zaten hocam direk işbankasında sorun var o zaman VakıfBank'tan rahatlıkla alabilirsiniz. Aldıktan sonra siparişlerim kısmına giriyorsunuz orada hemen etkinleştir tuşu var ona basın oyunun hangi hesabınızda olmasını istiyorsanız o hesabınıza giriş yapın.Sıkıntı çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum maalesef :/

Tek başına oynayacaksan kanser olma garantisini ben sana veriyorum yaklaşık 2000 saat gömmüş biri olarak. Eskiden keyifli oyundu, şu an harcadığın vakte değmez.

Nays'ın İş Bankası'nın olduğunu bilmiyordum hocam kusura bakmayın ya VakıfBank'tan denedim de şimdi ödeme başarısız oldu hatası alıyorum her şeyini doğru girdim ama bilmiyorum bende farklı maillerden alsam direk aldığım maile mi gidecek diye düşünüyordum hesap seçtiğimizi söylediğiniz için teşekkürler ama tek sıkıntım ödeme başarısız oldu hatası onu bir şekilde çözmem lazım iki karttan da deniyorum ama alamıyorum.

Tek başına oynayacaksan kanser olma garantisini ben sana veriyorum yaklaşık 2000 saat gömmüş biri olarak. Eskiden keyifli oyundu, şu an harcadığın vakte değmez.

Tek başınayken haklısınız çok sinir bozucu halleri de oluyor ama fikrinizi yine gözden geçireceğim sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…