Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 2 Ocak 2025 #21 Kaso00 dedi: Oyun P2W mi? (ajanlardan bahsetmiyorum bile, onlar zamanla açılabiliyormuş zaten. Birisi bana ayrıca zamanla karakterleri nasıl açıcağımıda öğretirse iyi olur.) Genişletmek için tıkla... Hayır değil, renow kasa kasa ajan açabiliyorsunuz rahat.
Kaso00 dedi: Oyun P2W mi? (ajanlardan bahsetmiyorum bile, onlar zamanla açılabiliyormuş zaten. Birisi bana ayrıca zamanla karakterleri nasıl açıcağımıda öğretirse iyi olur.) Genişletmek için tıkla... Hayır değil, renow kasa kasa ajan açabiliyorsunuz rahat.
Kaso00 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 48 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #22 Öneri ve yorumlarınız, destekleriniz için teşekkür ederim. Düşünüp muhtelemen alacağım. Yazan arkadaşlara müteşekkirim.
Öneri ve yorumlarınız, destekleriniz için teşekkür ederim. Düşünüp muhtelemen alacağım. Yazan arkadaşlara müteşekkirim.
N4P01 Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #23 Hocam çok güzel oyun biraz zor fakat benim en sevdiğim 2. oyun tavsiye ederim.