Başlıkta bellirtiğim gibi Rainbow Six: Siege alacağım 3 dolara düşmüş fakat Deluxe Edition'u da 4 dolar. Sizce Rainbow Six: Siege alınır mı? O halde hangi paketini almalıyım?
Başlıkta bellirtiğim gibi Rainbow Six: Siege alacağım 3 dolara düşmüş fakat Deluxe Edition'u da 4 dolar. Sizce Rainbow Six: Siege alınır mı? O halde hangi paketini almalıyım?
Büyük bir güncelleme gelecek diye görmüştüm bir yerde CS CS2 güncellemesi gibi. Ben arada girip oynuyorum bu tarz oyunlar hoşunuza gidiyorsa gayet keyifli bir oyun. Deluxe edition almanızı öneririm oyun içi karakterleri açmak epey uzun sürebiliyor.
Hocam alabileceginiz en yuksek paket neyse onu alin, hala ayni mi bilmiyorum ama bundan 5 sene once duz Rainbow almistim, karakter acana kadar anam agladi bildiginiz. Dusunun butun karakterleri acmam 4 sene surdu 1500 saatim var oyunda.