Eşitleme ve ping sorunlarına katlanabilecek bünyeye sahipsen alabilirsin.
Ben aldım. 150 saate yakın oynadım. Ama bu sorunlar yüzünden çok soğudum. Maalesef Ubisoft para kazanacak tüm sistemleri kuruyor. Ama Çok oyunculu sistemin bel kemiği olan eşleştirme ve ping sorunlarını düzeltemiyor.
Mesela sen 10 seviye bir hesapla oynuyorsun. Karşına 150 seviye bir oyuncu geliyor. O oyuncu sen haritayı gezene kadar seni öldürüyor. Haritalar büyük olduğundan oyunu öğrenmen zorlaşıyor.
Dipnot: 150 saatte 60 seviye civarına geldim. Seviye olayı tecrübeni gösterir. 150 seviye adam sana göre daha fazla oyun tecrübesine sahip olacağından daha avantajlı olacaktır.
Pingler 75-100 civarı geziyor. Karşındaki adam 10 ping ile oynuyorsa aynı Duvardan izleme hilesi gibi sen daha adamı görmeden o seni vurmuş oluyor.
Son olarak Starter edition sürümü yüzünden çok çocuk olduğu doğrudur. Ama takım ayarlamadan oyuna girmek sinirlerinizi bozabilir. Kendi takım arkadaşlarına vuranlar, Bilerek karşıdaki oyuncuları besleyenler, Oyundaki Kapı, Pencere,Duvar gibi yerleri kırıp takımın oyununu zorlaştıran oyunbozan oyuncular vb. olabiliyor.
Starter Edition yerine Standart sürümü almanı öneririm.