E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #1 Merhaba. Şu oyunda sorunlardan bir türlü kurtulamadım. Şimdi de oynarken ara ara kendiliğinden ALT+TAB'a atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2020
Merhaba. Şu oyunda sorunlardan bir türlü kurtulamadım. Şimdi de oynarken ara ara kendiliğinden ALT+TAB'a atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 26 Mart 2020 #2 Merhaba. Sorununuz büyük ihtimal çözünürlükle alakalı. Bazı arkadaşlar bu problemi Borderless yaparak çözmüşler. Artı 0 Eksi
Merhaba. Sorununuz büyük ihtimal çözünürlükle alakalı. Bazı arkadaşlar bu problemi Borderless yaparak çözmüşler.
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #3 Darneluin dedi: Merhaba. Sorununuz büyük ihtimal çözünürlükle alakalı. Bazı arkadaşlar bu problemi Borderless yaparak çözmüşler. Genişletmek için tıkla... Önceden aynı çözünürlükte oynuyordum ve böyle bir sorunum yoktu. Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Merhaba. Sorununuz büyük ihtimal çözünürlükle alakalı. Bazı arkadaşlar bu problemi Borderless yaparak çözmüşler. Genişletmek için tıkla... Önceden aynı çözünürlükte oynuyordum ve böyle bir sorunum yoktu.