Rainbow six siege AMD R9 M290x görüntüde bozulma sorunu

ayrıca oyunu oynayanlar için, sizce season pass yararlımı ?

• evet

Oy: 0 0,0%
  • hayır

• belki

• Oy verenlerin toplamı
    0

Toprak demirtas

Hectopat
Daha fazla  
Elimde msi gx70 var, geçen aylarda gelen bir update rainbow six siegede eski olan sürücüler oyun içinde görüntüde bozulma meydana getiriyordu. Bununla ilgili birsürü vşdeo izledim internette hepsinde eski catalyst control center i AMD crimson a update etmemizi söylüyordu. Bende etmek için sitesine girdim benim elimde bulunan dual ekran kartı HD 8650g ve r9 m290x i update edemiyorum update elle etmeye çalıştığımda hd8650g yi tanımıyor o yüzden o ekran kartı çalışmıyınca r9 da çalışmıyor. Otomatik ekran kartını bulması için uygulamasınıda indirdim oda en güncel süründesiniz diyor yani (catalyst sontrol center 15.7.1) bu sorun amd kaynaklımı yoksa benim update yaparken yanlış bişey yapmamla mı ilgili ? Yardımınız için şimdiden sağolun
Ayrıca bilgisayarımda olan bugun videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı