freedylox Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 35 14 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, Rainbow Six Siege'i Epic Games'ten almayı düşünüyorum ama arkadaşım Steam'den oynuyor. Onunla birlikte oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2020
Arkadaşlar merhaba, Rainbow Six Siege'i Epic Games'ten almayı düşünüyorum ama arkadaşım Steam'den oynuyor. Onunla birlikte oynayabilir miyim?
A asilturk01 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 146 14 Mayıs 2020 #2 Evet oynayabilirsiniz. Epic Games'ten aldıktan sonra uPlay hesabınız isteyecektir Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 14 Mayıs 2020 #3 Oyunu nereden alırsanız alın UPlay üzerinden oynuyorsunuz, yani aynı platformdan oynayacaksınız. Satın aldığınız yerlerden oyuna girince otomatikmen UPlay'e bağlanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Oyunu nereden alırsanız alın UPlay üzerinden oynuyorsunuz, yani aynı platformdan oynayacaksınız. Satın aldığınız yerlerden oyuna girince otomatikmen UPlay'e bağlanıyorsunuz.
Spongeboimebob Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 571 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #4 Ubisoft Help - Official Account & Game Support Ubisoft Official Help Site. Support, rewards, troubleshooting, player safety, servers status and game tips. How can we help? support.ubisoft.com Sence olsaydı konsoldakilerin (xim kullananları saymıyorum) en ufak bir şansı olur muydu? Düzeltme: Platformdan kastın konsol-pc olduğunu zannetmişim. Artı 0 Eksi
Ubisoft Help - Official Account & Game Support Ubisoft Official Help Site. Support, rewards, troubleshooting, player safety, servers status and game tips. How can we help? support.ubisoft.com Sence olsaydı konsoldakilerin (xim kullananları saymıyorum) en ufak bir şansı olur muydu? Düzeltme: Platformdan kastın konsol-pc olduğunu zannetmişim.