Steam Rainbow Six: Siege CD key istiyor

sosisl

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de oyunum var ama Ubisoft üzerinden girerken hesap doğrulanamadı gibi saçma sapan bir hata alıyorum, CD key istiyor. Steam'den de özellikler bölümünde CD key yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür bir sorun genellikle Steam üzerinden satın alınan Ubisoft oyunlarında Ubisoft Connect entegrasyonu ile ilgili oluyor.
Steam hesabının Ubisoft Connect hesabınına düzgün bir şekilde bağlı olduğundan emin ol.

Bağlı ama sorun aynı.
@sosisl dostum bende far cry oyunlarında bu sorunu yaşamıştım. tüm seri steam hesabımda olmasına rağmen oyunlar açılmamıştı, biraz araştırma ile malesef tek çözümün bizim ubisoft hesabımız üzerinden veya ubisoft connect key aracılığıyla satın alınıp ardından hesabımızdan aktifleştirilmesinden sonra çalıştığını anladım. bunun için sana tavsiyem "kinguin" adlı internet sitesinde ubisoft connect oyun keylerini araştırman, birçoğu hala uygun fiyattan satılıyor veya istersen daha düşük fiyatlara normal ubisoft mağazasından bulabilirsin bu oyunları. tabi birde steamdeki bazı ubisoft oyunları ubisoft üzerinden satın alınmadan da steam (sadece steam hesabında olması yeterli, bunlar genelde eski oyunlar olur bunuda belirteyim) ve ubisoft hesabının açık olmasıyla direkt olarak açılabiliyor.

Son düzenleme:
@sosisl dostum bende Far Cry oyunlarında bu sorunu yaşamıştım. Tüm seri Steam hesabımda olmasına rağmen oyunlar açılmamıştı, biraz araştırma ile maalesef tek çözümün bizim Ubisoft hesabımız üzerinden veya Ubisoft Connect key aracılığıyla satın alınıp ardından hesabımızdan aktifleştirilmesinden sonra çalıştığını anladım. Bunun için sana tavsiyem "Kinguin" adlı internet sitesinde Ubisoft Connect oyun keylerini araştırman, birçoğu hala uygun fiyattan satılıyor veya istersen daha düşük fiyatlara normal Ubisoft mağazasından bulabilirsin bu oyunları. Tabii bir de Steam'deki bazı Ubisoft oyunları Ubisoft üzerinden satın alınmadan da Steam (sadece Steam hesabında olması yeterli, bunlar genelde eski oyunlar olur bunu da belirteyim) ve Ubisoft hesabının açık olmasıyla direkt olarak açılabiliyor.

Ubisoft hesabım dada R6 gözüküyor ama üstüne tıklayınca satın al diyor, Ubisoft kadar rezil bir şirket ve Support sistemi görmedim 4 ay önce de ticket açmışım 2 ay bekleyip cevap gelmeyince küfür edip ticketi kapatmışım. R6 aldığıma pişman oldum oynayamaycaksam niye aldım bunu?

@sosisl Demekki sen satın almamışsın veya satın almışsan bile oyunun kurulu olduğu dizini yanlış kurmuş olabilirsin satın alsaydın oyun açılırdı sana bahsettiğim siteden uygun fiyata istediğin oyunun keyini alıp uygulamada aktifleştirip oyna oyunlar sorunsuz çalışacaktır onun haricinde pek bir çözüm yolu göremiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı