Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 2 Haziran 2021 #1 Selamlar, oyunda çökme sorunu yaşıyorum. Sistem gereksinimlerim yetiyor, FPS değerlerim iyi, sıcaklıklar normal seviyede, olay görüntüleyicisinde "uyarı" yok. Dosyaları doğruladım ama hala çökme sorunu yaşıyorum. Sebebini bilen var mı?
Selamlar, oyunda çökme sorunu yaşıyorum. Sistem gereksinimlerim yetiyor, FPS değerlerim iyi, sıcaklıklar normal seviyede, olay görüntüleyicisinde "uyarı" yok. Dosyaları doğruladım ama hala çökme sorunu yaşıyorum. Sebebini bilen var mı?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.351 Makaleler 8 Çözümler 180 2 Haziran 2021 #2 Vulkan olarak açıyorsanız normal olarak açın ben Vulkan'da aynı sorunu yaşamıştım. Artı 0 Eksi
KS KS Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 2 Haziran 2021 #3 XPLSG dedi: Vulkan olarak açıyorsanız normal olarak açın ben Vulkan'da aynı sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Normal olarak açmıştım, şuan da Vulkan olarak deniyorum. Şuan da sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Vulkan olarak açıyorsanız normal olarak açın ben Vulkan'da aynı sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Normal olarak açmıştım, şuan da Vulkan olarak deniyorum. Şuan da sorun yaşamadım.