Oyunu başlattığımda Ubisoft Launcher açılıyor, daha sonra oyun açılıyor fakat siyah bir ekran açılıyor belli bir süre sonra kapanıyor ve crash uyarısı geliyor. Yer paylaşımı kapattım, ekran kartı driver yeniden kurdum, Ubisoft oyun bulut servisini kapattım, dosyaların bütününü doğruladım fakat hiçbir sonuç alamıyorum artık.
D:/Yeni klasör (5)/Ubisoft Game konumunda tam olarak ne kurulu? Burada "Failed to open" hatası veriyor. Dosya Türkçe karakter içerdiğinden dolayı olabilir.
D:/Yeni klasör (5)/Ubisoft Game konumunda tam olarak ne kurulu? Burada "Failed to open" hatası veriyor. Dosya Türkçe karakter içerdiğinden dolayı olabilir.
Sorunun kaynağı dosyanın Türkçe karakter (ö) içermesi olabilir. Türkçe karakter içermeyen bir klasöre kurup deneyin. Sadece klasör ismini değiştirmek yeterli mi bilmiyorum ama, ilk olarak bu şekilde deneyebilirsiniz.
Bana kalırsa direkt Ubisoft Connect'i ve oyunu Türkçe karakter içermeyen bir klasöre kurup bu şekilde deneyin. Klasörlerde Türkçe karakter bulunması bu tür sorunlara yol açabiliyor.