Rainbow Six Siege Crash hatası Kod: 43

kaangokcek

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken donup crash veriyor. Oyun kapandığı zaman CTRL+ALT+DELETE tepki vermiyor. Discord'dan sesin gidip geliyor ama görev yöneticisini alttaki bardan açtığım zaman CPU Usage %100 olarak gözüküyor. Ve sonrasında bilgisayar kapanıyor. Açtığım zaman bilgisayarda monitöre ekran gelmiyor. Monitörü anakarta taktığım zaman çalışıyor ve Kod 43 hatası görüyorum aygıt yöneticisi kısmından. Bilgisayarcıya verdim driver hatasıymış düzeldi çalışıyor dedi eve geldim oyunu tekrardan açtım. Aynı sorunlar tekrar oldu. 6600k 1060 6 GB 16 2666 MHz RAM Z170 - K. Windows'un en güncel sürümü. Sorun nedir? Windows'tan mı kaynaklanıyor oyundan mı yoksa donanım kaynaklı bir problem mi anlayamadım. Tamir eden dükkan hiç bir sıkıntısı yok driver tekrardan yüklendi falan diyor. Oyunu oynarken tekrar crash verip aynı hatayı tekrardan alıyorum, şu anda ekran kartına monitörü takınca ekran siyah açılıyor bilgisayarda bir şey gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı