Rainbow Six Siege DirectX 11 Hatası

umut5323

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, benım sıkıntım dunden berı suruyor. Onceden dxcpl program yardımıyla oyunu acıyordum ve sıkıntı yoktu dun bir sıkıntı oldu ve direcxt11 hatası verdi (resim1.) Dxcpl yardımıyla direcxt11 yaptım (resim 2) tekrardan fakat bu sefer oyun ana menude bile 5 FPS, max. 10 FPS'e cıkıyor. CPU kullanımı da %90'larda (resim3.) Onceden sıkıntı yoktu nedense dunden beri bu sıkıntıyıla baş başayım yardımcı olabilir misiniz?

Ekran kartım GTX 550Ti ve dxdiag'dan baktım direcxt 11 desteklemekte (resim 4) kart fakat oyun acılmıyor acaba yapabilecegim bir şey var mıdır?

Resimler;
Oyunun verdiği hata:
1111.jpg

Program yardımıyla DirectX değişiyorum:
2222.jpg

Oyun açıldığında:
3333.jpg

Dxdiag:
4444.jpg

bi yardım edersmısın ya lutfenn oyunu sılıp yukleıdm aynı sorun

harıka ya konu acıyoruz cevaplayan yok

Kardeşim Windows güvenlik duvarını kapıyosun oyun tekrar acarken gerekli dosyayı indiriyo ve giriyosun
windows siliyo eger güvenlık duvarını kapamak ıstemıyosan ayarlarından onu sılen seyi degistir kolay gelsin

Herkese merhaba arkadaşlar, benım sıkıntım dunden berı suruyor. Onceden dxcpl program yardımıyla oyunu acıyordum ve sıkıntı yoktu dun bir sıkıntı oldu ve direcxt11 hatası verdi (resim1.) Dxcpl yardımıyla direcxt11 yaptım (resim 2) tekrardan fakat bu sefer oyun ana menude bile 5 FPS, max. 10 FPS'e cıkıyor. CPU kullanımı da %90'larda (resim3.) Onceden sıkıntı yoktu nedense dunden beri bu sıkıntıyıla baş başayım yardımcı olabilir misiniz?

Ekran kartım GTX 550Ti ve dxdiag'dan baktım direcxt 11 desteklemekte (resim 4) kart fakat oyun acılmıyor acaba yapabilecegim bir şey var mıdır?

Resimler;
Oyunun verdiği hata:
Eki Görüntüle 220397

Program yardımıyla DirectX değişiyorum:
Eki Görüntüle 220398

Oyun açıldığında:
Eki Görüntüle 220399

Dxdiag:
Eki Görüntüle 220400

bi yardım edersmısın ya lutfenn oyunu sılıp yukleıdm aynı sorun

harıka ya konu acıyoruz cevaplayan yok

Bak kardesım napıyosun biliyomsun ilk giriyosun windows güvenlik duvarına kapıyosun sonra oyunu acıyosun oyun windowsun sildigi dosyayı yukluyo ve giriyosun kolay gelsin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı